foto: Anja Tomanič
foto: Anja Tomanič

Zadnji lentovski petek se že pet let zapored nahajamo v Bojanini galeriji E2RD na gosposki ulici. Sex v mestu je rekla prvič in tako je ostalo tudi letos. Ženske že vemo, da se od nas zahteva ženstvenost, pete do višin, ki jih zmoremo in poletna obleka. Dajmo si že enkrat priznat, da je vse omenjeno redkost na domačih ulicah. No, morda pa hodim na napačne točke in me boste razsvetlili vi.

foto: Anja Tomanič
foto: Anja Tomanič

V tem večeru srečam vse tiste prijateljice s katerimi se dogovarjam za špricer že nekaj mesecev. Kot z Nino na zgornji sliki. Ampak, ker je odlična vzgojiteljica mojega Leva ji vse odpustim. Tudi dejstvo, da me je danes pustila na cedilu in se ni oglasila, čeprav sem čez pol mesta nosila liter-liter. Kot kaže zaman in bo vse to spil dedi Franci.

foto: Anja Tomanič
foto: Anja Tomanič

Vsakoletna tradicija tudi veleva žreb. Letos sem dobila Iliichov bon za 10€, kot bi vedeli, da se rada skrivam na njihovem vrtu. Tam imam mir pred mimoidočimi, Sofii pustim, da se joče po nekaj minut preden zaspi, nato pa planem po modnih revijah, sladoledu, kavi, še najraje pa po njihovih rogljičih. Najboljši v mestu. To vedo tudi naši udeleženci foto tečaja.

foto: Anja Tomanič
foto: Anja Tomanič

Tudi Zavod 13 prispeva darilo in zapestnica Srečna 13ica je odšla direkt na roke Mateje Planjšek Kristanič, ki je z mano naredila krasen prispevek za revijo L&Z. Sedaj ima tudi ona svojo srečno 13ico.

foto: Anja Tomanič
foto: Anja Tomanič

Namesto konca smo veselo pomahali, z Mojco sva morali ovekovečiti Krajnski nasmeh v dvoje (tukaj na instagramu) in nekatere smo nadaljevale večer v mojem mestu. Tukaj ni šlo brez ‘žgečih’ debat o tem kaj bi še morali naredit in koga vse smo spregledale skupaj z Branko in še drugo pametno gospo. Zakaj organizacija brez enega šefa in z premnogimi vodilnimi ne more obstati, kako zelo je potrebno razkriti kdo uničuje mestno jedro z dvigovanjem najemnin trgovskih prostorov in še mnogo več, kar vam ne morem razkriti.
Ko bo čas zrel in srca voljna, potem tudi ljudje na otvoritvah ne bodo začudeni ob ponujenih cenah vin in hrane. Me smo šle v evropo in izdelujemo, kujemo in bodrimo druga drugo. O Majinem sodelovanju s Kopitarno še kdaj na dolgo prihodnjič, doslej pa obutev lahko naročite tukaj.

Kako lušno je bilo, pa si v celotnem obsegu Anjini fotografij poglejte v tej galeriji. Se vidimo prihodnje leto, žlahtnejše a nič manj mladostne!

2 komentarjev na prispevek “Gospe na gosposki”

  1. lepe, pametne, aktivne, ustvarjalne in zagnane … sreča spremlja pogumne, v plavanju proti toku pa se izklešejo čvrste mišice 😉 keep up with the good work.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI