24883473_1538485339565056_9177786749608350354_o
foto: Doris Markač

Danes lahko v povezavi s posebnimi otroki slišimo le, da potrebujejo terapije, dejstvo pa je, da se slehernemu otroku zaiskrijo oči ob darilu, ki vsebuje igračo dogodki z glasbo, mu pustijo veliko veselja.
Letošnje obdarovanje je nastalo zaradi Društva študentov gradbeništva in arhitekture Maribor. Želeli so nam pripraviti koncert, obdariti otroke in se skupaj z nami poveseliti. Tako smo otrokom omogočili darila, ki jim ga je predal Miklavž, kasneje pa se bodo skupaj stari dogovorili, kdo bo nadaljeval prav posebno plavanje pri Primožu, obiskal fizioterapevtko Petro ali dobil prav poseben pripomoček. Menimo namreč, da morajo terapije, kakršne koli že so, otroku ponujati veselje, sicer so namenjene le staršem.  Vetrinjskih dvorec se je tako na četrtkov večer iskril od smeha naših otrok,  brezskrbnega tekanja, obdarovanja vseh naši otrok, vključno s sorojenci in tistimi, ki spadajo k našim požrtvovalnim strokovnim sodelavkam. Adi Smolar je bil odlična izbira, da smo se zazibali in pomagali peti. Dobil je celo svojo spremljevalko na kitari in vokalu.

Rada bi povedala, da je vsak posebni otrok tudi moj. Ob slehernem staršu našega zavoda najdem smeh in pravi prazniki se zame začnejo šele v njihovi družbi.

Celotni album najdete na FB strani Zavoda 13.

foto: Doris Markač
foto: Doris Markač

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI