foto: Sami Rahim
foto: Sami Rahim

Začelo se je tako, da sem zaradi utrujenosti želela vpogled v krvno sliko. Ugotovila sem, da sem si pri mojih še ne štiridesetih letih in kilogramih, ki jih ne moreš enačiti niti z žakljem cementa pridelala povišani holesterol. Že res, da moje življenje ob treh otrocih in delu ni podobno užitkarskemu dopustovanju in da se čez teden prehranjujem mimojede, ampak takšnih rezultatov se res nisem nadejala. Odločila sem se, da postanem sicer pozorna na jedi, se ne sekiram več, ko pride tretji v stanovanje z zalogami peska, ampak dodati sem želela še prehrambene dodatke. Takšne, ki bi jim zaradi naravnih sestavim popolnoma zaupala in bi mi ob vsakodnevnih tekanju lahko pomagali telo obdržati v ravnovesju. Namreč, ob vsem tem se na kmetijo, daleč proč od mestnih stresorjev nisem preselila.

Da bi bolje razumeli, zakaj ravno Vigeovit, sem za mnenje poprosila prijateljico Tanjo Jankulija, mag. farmacije, ki pravi takole:
Bistvena prednost Vigeovit izdelkov je, da so “made in Austria”. Na trgu prehranskih dopolnil in kozmetičnih izdelkov obstaja množica izdelkov, ki so izdelani v eni državi , prepakirani drugi in so na voljo na policah  v tretji državi. Prehranska dopolnila, za razliko od zdravil, nimajo strogo določene kontrole kakovosti, varnosti in  učinkovitosti.
Izdelkom Vigeovit, proizvedenih  v Avstriji z najvišjimi merili kakovosti, lahko zaupamo. Zanimiv se mi zdi izdelek  proti virusu herpes simplex, ki ima komleksno sestavo in ciljano preprečuje nadaljni razvoj virusa. V slovenskih lekarnah zaenkrat tovrstnih prehranskih dopolnil podobne sestave, vključno z protivirusnim negovalnim balzamom za ustnice, žal še nimamo.

Stopila sem korak naprej in želela še neodvisno mnenje prijateljice Maje Pirnat, dr. med. specialistke radiologije, ki pripravlja doktorat s področja srca in pravi:
V življenju najdemo veliko pomagal, ki zmanjšujejo stres in pomagajo našemu telesu, da ostane ne le v formi, temveč tudi zdravo. V kolikor se odločimo za prehransko dopolnilo je sila pomembno, da posežemo po kvalitetnih proizvodih, ki jih prepoznamo po certifikatih in naravnih sestavinah. Vigeovit združuje vse omenjeno, kar je na našem trgu težko najti.

Tako sem se prepričala, da v svoje telo ne vnaša nič takega, kar bi mi lahko škodilo. Po treh mesecih rednega uživanja tablet Immun Aktiv sem odšla ponovno v laboratorij. Holesterol se je znižal, ob večerih nisem več padla v posteljo, ampak imam spet nekaj več moči, da po tem, ko ottroke odpravim v posteljo, posedim še z možem.  Kvaliteta las in nohtov se je izboljšala, ter odpornost zvišala.

vigeovit2-malaMartina, ki proizvaja izdelke sem imela možnost spoznati v živo. Ker je kot farmacevtka in mati dveh otrok želela narediti res ‘zelen’ izdelek, ki bi bil v korist mnogim ji lahko damo priznanje, da ji je to še kako uspelo. Zato je v njenem laboratoriju le nekaj izdelkov in tisti so tako kvalitetni in učinkoviti, da ta hip sploh nimajo konkurence.
vigeovit5Kdor želi celotni vitaminsko – zdravilni paket, naj preveri le internetno stran in napiše, kateri izdelek bi predstavljal odlično dopolnilo za vaš življenjski slog. Žrebamo v sredo zjutraj!

www.vigeovit.at
mail: office@vigeovit.at
trgovina: http://www.vigeovit.at/vigeoshop/
FB: https://www.facebook.com/vigeovit
Amazon trgovina

8 komentarjev na prispevek “Dopolnilo, ki odtehta na bolje”

 1. Imun aktiv, da ne bom več padala v posteljo v roku ure do dveh za hčerko. Bi tudi sama rada kakšno rekla s partnerjem. (Se običajno zavleče v več ur, hihi. Če imava srečo je petek .. običajno je pa seveda ponedeljek ali – se ‘slabše’ – nedelja.)

 2. Waau top! Tukaj pa zvem toliko koristnih nasvetov. Hvala. Ja, pomoje bi bil zamer tudi Immun aktiv. Poleg troizmenske sluzbe in vseh opravil, ki me cakajo doma, pa moja zlata hcerkica, ki tudi zahteva svojo pozornost, dobesedno zvecer dol padem. A takooo rada bi imela se malo energije, namrec, caka me se diploma za napisati, sem nekje na pol poti ampak ne zmorem. Mogoce bi mi pa to pomagalo. Drzim pesti, pa da sprobam ta produkt. ❤

 3. Super izdelek. bi kar ta za lase, nohte najbolj pomaga (po dveh porodih z malo razliloko in dojenju, ki se traja so nohti in lasje najbolj na udaru). Energije pa itak nikoli ni preveč. 💪😉

 4. Meni same energije ne manjka, vse ostalo pa se mi zdi z leti zelo relativno.
  Ko omenjaš holesterol… stres je menda hujši kot hrana sama.
  Ja, mislim, da sem kot nalašč za eno dozo 😉
  Hvala.

 5. Hja, dojim dvojčici in sedaje v 4. mesecu so mi začeli izpadati lasje…itak 🙂 Zraven pa še nagajiva 6-letnica in tudi delati sem začela po malem…Immun aktiv bi bil zame odlično dopolnilo:-)

 6. Glede na to, da z zdravjem res nimamo srece, bi nam prislo prav karkoli bi nas malo dvignilo – sploh kaksnega imuno aktiva se ne bi branili. 🙈⭐️

 7. Tudi jaz bi nujno potrebovala učinkovito orožje proti utrujenosti, tako da bi mi Immun Aktiv prišel še kako prav. Sicer pa sem se zelo razveselila te objave, ker že dolgo iščem naravno prehransko dopolnilo, s katerim si ne bi nardila več škode kot koristi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI