foto: SŽ/Bobo

Dragi otroci in starši, srčno pozdravljeni!
Vsi skupaj smo ujeti v obdobju, ko stvari niso več kot smo jih navajeni in to za marsikoga predstavlja še dodaten stres v življenju.
Rdeči noski veliko mislimo na vse otroke, ki jih v teh trenutkih ne moremo obiskovati v bolnišnicah in v drugih ustanovah, kjer smo sicer prisotni. Ves čas iščemo možnosti in poti kako bi otroke kljub izolaciji in karanteni lahko obiskali in razveselili. In našli smo način, da vas obiščemo na domu – in sicer preko virtualnih povezav: skypa ali messengerja.
Tako bi se Rdeči noski radi povabili k vam na virtualni obisk v četrtek, 23. 4. med 10h in 12h ter v petek, 24.4. med 10h in 12h!
En virtualni “obisk” dveh klovnov traja 15 minut in verjemite, da se skupaj ne bomo dolgočasili.

In kako nas lahko povabite k vam domov?
Za enkrat tako, da pišete na mail ana@rdecinoski.org in preko maila ali telefona se bomo dogovorili o podrobnostih našega virtualnega druženja! Če bo interesentov več, pa bomo odprli nove termine in obiski se bodo nadaljevali tudi v mesecu maju.

In še sporočilo namenjeno samo otrokom:
Rdeči noski priporočamo, da ste takrat čim bolj nagajivo razpoloženi, obkroženi z najljubšimi igračami in v prostoru, kjer vam je najbolj lepo in toplo! Zraven lahko seveda povabite celo družino ali pa se pred njimi takrat skrijete.

 

Se veselimo druženja z vami!
Vaši Rdeči noski

 

info:
https://www.rdecinoski.org/
FB stran
Twitter

 

1 thought on “Rdeči noski vas vabijo na virtualno druženje!”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI