foto: Rene Gomolj
foto: Rene Gomolj

V Gion nasproti Elektra (Ul. Kneza Koclja 4, 2000 Maribor) sem začela zahajat kmalu po odprtju trgovine pred mnogimi leti. Navduševale so me drobnarije, ki sem jih lahko vključevala v kopalnici, pa tiste, ki so mi krasile delovno mizo. Ker ne maram klasičnih okraskov na božičnih drevesih, sem tam vedno odkrila to, kar me je potem navduševalo skozi vse zimske dni. Mnogo reči sem uspela vkomponirati več let zapored, nekaj smo uspeli celo polomiti, vendar so mi nato dodatni a nič večji nakupi prinesli ponovno zadovoljni pogled.

foto: Rene Gomolj
foto: Rene Gomolj

Nova poslovalnica Gion Savon na Gosposki ulici 27 je v domač tuš prinesla trda mila, ob umivalnik pa nič kaj sramežljive milnike in druga še kako potrebna držala s kozarci vred.  Med mili lahko izbiram med trdimi in tekočimi. Ekološko črno milo prav tako na osnovi oljčnega olja, pa uporabljam kot univerzalno čistilno sredstvo za dom, vse priznanega proizvajalca v Marius Fabre iz Marseilla. Dišeča trda so iz čudovite vasice Bormes-les-Mimosas na osnovi oljčnega in bio arganovega olja. Poleg dekoracij, tekstila in drugih bolj ali manj uporabnih predmetov za dom ponujajo 40 različnih proizvajalcev iz Evrope, nudijo individualno BREZPLAČNO svetovanje pri opremljanju lokalov in domov, v kolikor nakup seveda opravite pri njih. Jaz se sicer dogovorim kar vse tik ob blagajni in pokombiniram s pomočjo prej napravljenih fotografij in nisem nikoli razočarana. Njihova picerija RUDI na drugi strane Drave, pa poskrbi še za naše lačne trebuščke.

foto: Rene Gomolj
foto: Rene Gomolj

Njihova posebnost je ohranjanje obstoječega stanje opremljenosti kolikor je le mogoče, saj je le to odraz dosedanjega okusa in želje strank. Ponudba je v večji meri le dopolnilo, oziroma češnja na smetani brez katerih, priznajmo, bi bilo naše življenje manj barvito.

foto: Rene Gomolj
foto: Rene Gomolj

Roko gor v kolikor bi želeli preizkusiti eno od njihovih trdih mil. Žrebanje jutri popoldan.

info:
tel.: 031 254 378
FB stran Gion
FB stran Pizzeria RUDI

11 komentarjev na prispevek “Gionovi izdelki so češnja na smetani”

  1. Berem z zamudo, a moram dodati, da čisto premalokrat zaidem v Mb in da ga kmalu obiščem ter si pri Rudiju kupim milo, dva in še kaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI