IMG_8815a1600
Med njegovimi tviti kaj kmalu ugotoviš, da je Iztok Gartner moški, ki se ne skriva za zlagano urejenostjo, ampak svobodomiselnega duha vrže na tipkovnico tako iskrivo, da ob njemu ni nikoli dolgačs. Kot ljubitelj žensk ne skriva navdušenja do ženstvenega duha starega kova in opeva naravno , pristno in edinstveno. Njegovo razumevanje medsebojnih odnosov nosi prvinske zametke in ljubezen do glasbe, filma in televizijska razvedrila ne zadržuje le zase, temveč jo deli z vsemi nami. Njegov doprinos ni zanemarljiv in med temami, ki se jih loteva, za sram ali rdečico ni prostora.

Kaj si moški želi, česar ženska ne ve?
Moški si želi žensko. To je najbolj preprost odgovor. Tisto pravo ženstvenost, erotično, strastno, prvinsko in poredno. Tega ženska seveda ne doseže z make-upom, obiski frizerja, plastičnimi popravki in novimi oblekami. To mora priti iz ženske duše, iz njene esence, iz njenega mednožja, če hočeš. Moderna ženska misli, da sta dovolj le šminka in poza ter pozablja, da moški hitro ugotovi blef. Da mu je hitro jasno, kaj se skriva pod lepim ovojem. Erotika pride iz ženske notranjosti, ne zunanjosti. To je poanta. Ob tem mi na misel pridejo ženske, ki se pobrijejo in našminkajo pol ure pred odhodom na plažo, potem pa se jim vname koža, make-up pa jim teče po obrazu, ko pridejo iz vode. Seksi, res.

Kako je s to presneto žensko dlakavostjo?
Poanta sramih dlačič je vsaj zame ta, da se da iz njih oblikovati različne frizure, kar pomeni, da ima ženska z njimi moč vedno znova navduševati in presenečati svojega intimnega partnerja. Enkrat paše, da jih ni, drugič da so oblikovane v črtico, tretjič v trakec, četrtič v kak srček ali trikotnik, petič pa kar naraven gozdiček, da ni dolgčas. Vedno golo žensko mednožje je namreč dolgočasno in predvidljivo. Dlačice mu dajo čar in to, da je vedno drugačno, zanimivo in inovativno. Je pa interesantno, da se retro sramna dlakavost vrača nazaj tudi v porno filmih, kar močno pozdravljam. Rekel bi, da spodaj poraščena ženska moškemu pokaže večjo samozavest in sproščenost v seksu. Pa prvinska postane s tem. Taka, poredna in pohotno drzna, če grem še korak dlje. Nič ne bo torej narobe, če ženske nehajo biti tako presneto obsedene z nenehnim britjem mednožja. Naj si brijejo noge in pazduhe, če že morajo, mucko pa naj večkrat okrasijo z dlačicami in pogruntajo, da to privlači prave moške.

IMG_8918a1600

Kako je nastala ideja za pesem Udari me. Ali imamo ženske rade šeškanje ali vsaj tu in tam podrejen položaj?
Pesem sem posnel že pred desetimi leti, a takrat žal še ni bila aktualna, saj Slovenke in Slovenci niso imeli pojma kaj šeškanje sploh je. Potem sta prišla roman in film Petdeset odtenkov sive in ljudje so ponoreli. To je sicer skrajno butasto, saj je bilo pred tem ogromno filmov, ki so tako ali drugače obdelovali to tematiko, a ta je bil očitno prvi, ki je ujel mainstream publiko. To sem seveda izkoristil tudi jaz in končno izdal to svojo pesem ter posnel še videospot, ki je dvignil nemalo prahu. Ampak ženske spet delajo napako, saj so v kino hodile predvsem same. Nekako na skrivaj, če hočeš. Kar pomeni, da svojemu partnerju niso zaupale svojih fantazij in so jih znova ohranile le v svoji glavi. Tu so seveda krivi tudi moški, saj bi morali take filme gledati skupaj s svojimi partnerkami in jih po ogledu seveda spodbuditi v praktično realizacijo videnega. Moški ne sme nikoli zamahniti z roko, ko mu ženska nakaže svojo spolno fantazijo, pa če se mu zdi še tako brezvezna in otročja. Omenjeni film je resda izjemno slab in privlečen za lase, saj se glavna junakinja moškemu podredi samo zato, ker ima ogromno denarja in ji za vsak sado mazo seks podari drago darilo, ampak vseeno se da iz njega potegniti vsaj malo šeškanja in sado mazo fintic. Pravo žensko šeškanje vzburja in vznemirja. Ali kot del predigre ali med samim seksom. Vsaka še tako samozavestna, nastopaška, pa tudi zadržana in mirna ženska, ima rada, da jo moški konkretno zgrabi, obrne na vse štiri, prime za lase in živalsko poseksa. Tista, ki tega nima rada, naj nujno menja moškega. Pika.

Kje je največ tebe na socialnih omrežjih?
Do leta 2013 sem imel samo blog, saj mi je zadostoval in potešil mojo potrebo pisanja o tisoč in eni stvari. Zaradi tega sem seveda zamudil slovenski Tviter bum, pa tudi pojma nisem imel kako kul zadeva je to. Resda rataš odvisen, ampak je tako zelo fajn, da priporočam vsem. Še posebej zaradi filmskih debat z ljudmi iz tujine in tudi iz posla. Ko ti namreč odgovorijo Roger Corman, Lloyd Kaufman, Frank Marshall, Antonio Banderas in Ice T, si nad oblaki in se počutiš res fino, če si seveda v tej šovbiznis špuri. Facebook imam bolj za svoje projekte, saj sem se začel zavedati, da je zelo pomemben, ker ga imajo vsi in ker se zadeve preko njega zelo hitro širijo. Sem pa prav tako zamudil večino dogajanja in si profil naredil šele dobro leto nazaj. Zdaj blog zanemarjam, Facebook uporabim, ko ga potrebujem, največ pa me je na Tviterju, ki mi je pisan na kožo.

iztokgartner3
Kaj bi ženskam rad sporočil, pa te o tem nisem povprašala?
Recimo to, da naj nehajo biti bipolarno motene. Mislim, resno no. Od kdaj je bipolarna motnja uradni ženski karakter. V ponedeljek bi se s tabo samo pogovarjala, v torek bi seksala kljub temu, da ima moža, v sredo te noče več poznati, v četrtek ti poje spermo, v petek te zablokira na Tviterju, v soboto bi šla s tabo na morje, v nedeljo pa si največji prasec na svetu. Pa to, da naj ženske končno spet začnejo ceniti sorodnost duše in ne debelino denarnice. Leta 2015 smo itak vsi v istem dreku. In če ženska najde moškega, ki jo zabava, sprošča, polni z energijo in ji je poleg tega še simpatičen, naj se ga drži kot klop. Sorodnost duše je največ kar lahko najdeš v današnjih časih. Tega ne more kupiti noben denar in iz tega se rodi prava ljubezen. Pa še nekaj bi izpostavil. Ta večni ženski “nisem srečna”. Ja, kako hudiča boš srečna, če hrepeniš za stvarmi, ki jih nimaš in ne znaš uživati v stvareh, ki so ti dane.

Kdo je Iztok Gartner, ko zapreš oči?
Enkrat je divji demon, ki se ga ne da ukrotiti. Drugič je ranjena zver, ki rabi topel objem in varen pristan. Tretjič je Peter Pan, ki si ne pusti zlomiti kril. Nikoli pa ni kliše, predvidljiv brezjajčnik in ovca.

Blog
Twitter
Recenzije
YouTube
Facebook
Instagram

7 komentarjev na prispevek “Iztok Gartner – častilec poslednjih žensk z veliko začetnico”

  1. Enkraten intervju, ki mi je odprl masrikater do zdaj zamolčan pogled. Iztok očitno res pozna ženske zelo dobro. Še več takih moških, prosim.
    Pa pohvale za pogum, da je priznal, da ga vznemirjajo dlake. Tega na glas v modernem času ne upa praktično nihče.
    Če bo kdaj moj, bom samo zanj kosmata 🙂

  2. V tem spoliranem in včasih že kar sterilnem svetu popolnosti, ki poveličuje brezdlakavost, čaščenje mladosti, včasih že kar najstništva, prav paše prebrati tak žmohten moški pogled na svet, na žensko telo. Mogoče bi lahko bil tudi Iztok občasno gostujoče pero na tvoji strani. 😉

  3. Saj v reu, ampak ženske potrebujemo močne in sposobne moške, ne pa nekega večnega otroka in sanjača, ki bo živel na naš račun kot je Iztok. Ampak marsikatera pada na take nastopače, potem pa joka, zakaj je nesrečna, ker njen tip samo filme gleda in muzko posluša. Moja tabolš prijateljica srečuje same take pa od srednje šole še ni bila en teden srečna v ljubezni, pa je nekaj let od zaključka. Ženske, v naravo, v knjižnice, v gledalališče, tam najdete prave moške (dokazano), s takimi nastopači pa se lahko tudi posladkate…tu in tam. Ni prepovedano, koristno pa tudi ne, pa še slabo vest boste imele, ker ste šle z enim takim.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI