foto: Doris Markač

Najprej razčistimo nekaj osnov, pol pa se dotaknimo še kože. Skratka, na teh straneh ne boste našli stvari, žajf, krem, hotelov, knjig, ki mi ne bi bili všeč vsaj malo. Najbolj sem občutljiva na izdelke za kožo in hrano, ki jo pojem. Zatorej, če pišem o določenem izdelku po nekaj mesecih ponovno pomeni:

  • da sem absolutno zadovoljna,
  • uporabljam ves čas (kremo sem spoznala in dodala kasneje in je ne dam več proč)
  • vmes sem nad njimi navdušila tudi druge ženske
  • in skapirala sem, zakaj se je dobro posvetovati z ženskami, ki nam včasih težijo v lekarnah in želijo prodati svoje izdelke. Če Vital plusa lani pri meni še niste zasledili, preidite k najosnovnejšim osnovam in si preberite tole.

 

Uro, ki sem jo preživela skupaj s Ksenjo, mi je odprla oči glede tem, ki pestijo preveč žensk. Njihovo milo za obraz vsebuje hamamelis in posledično odpravlja ženska intimna vnetja. Čeprav je treba tukaj opomniti, da ga morata uporabljati oba partnerja, ne le en sam, jaz pa vsake toliko kričim še okrog bombažnih vložkov in drugih pripomočkov. Pristali sva na dekolteju in vratu, kar zanemarjamo vse po vrsti in se spustili na roke, saj sem ji jamrala, da opažam spremembe prav na njih. Testirala sem tako, da sem vse omenjeno, kar sem polagala na obraz in tudi vrat ter dekolte, nanesla le na eno roko. Razlika je bila očitna po nekaj tednih.
Sama se lahko naročiš pri njih v svojem kraju na tem linku.

foto: Doris Markač

Tako sem po njenem nasvetu nadaljevala s kolagenskimi kapljicami na vseh omenjenih delih, glikolno kislino nanašala z dnevnimi razmiki in si pomagala še s hialuronsko kislino. Da imajo tudi kremo, do snidenja z njo nisem vedela. Pristala sem na H2, ki je zelo bogata. Mož pravi, da se takoj zjutraj preveč svetim, ampak kaj, ko moja dehidrirana koža potrebuje prav to, in kremo kasneje posrka vase.
Kot rečeno v spodnjem videu, ki sem ga posnela s svojo fotografinjo Doris iz tima Doris Rene sem res zacvetela. Koža je sijoča, ona je videla razliko ob fotkanju in jih pričela uporabljati sama. Sanja, ki me liči že leta je samo vprašala: “Kaj novega uporabljaš, da je tvoja koža lepša?” Pa nisem letela na nobeno lepotno ali pomlajevalno metodo izven lastnega doma. Prisežem.

Skratka, da boste imele od vsega tega še kaj tudi ve, skočite na FB stran Zavoda 13, klikni tukaj) in v komentar označite prijateljico, ki bo kapljice pričela uporabljati skupaj z vami. Žrebamo v petek, da bodo vsi vikendi od prejema nagrade dalje, žareli v vsej lepoti!

 

info:
http://www.vitalplusactive.com/sl/
FB stran

2 komentarjev na prispevek “Kako pa kaj koža?”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI