foto: Saša Schwarz

Na začetku razčistimo, da so zame kartice, s katerimi mi ponujajo popuste in z njimi nabiram takšne in drugačne točke povsem odveč. Denarnico mi polnijo do te mere, da komaj diha, zajetnih bankovcev pa od nikoder. Ko sem prvič slišala za Modus Health kartico sem kot (bivša) fizioterapevtka želela izvedeti kaj več. Namreč, poznam ljudi, ki hodijo čez mejo, da si uredijo svoje zobovje, prijatelje, ki se od tam pripeljejo brez dioptrije in tudi take, ki svoj oddih povežejo z medicinskim turizmom. Poznam tudi ženske, ki si pri sosedih pomladijo obraz in sorodnika, ki si je prav tam popravil nos.
Že dalj časa sem želela s svojih zob odstraniti sledi kave. Samo čiščenje zobnega kamna in peskanje mi ni več zadostovalo.

foto: Saša Schwarz

Nikolo Petričevića z vsemi doc. dr. sc, nagradami za izvrstnost (najdoktor.com) 2016, 2017, predvsem pa preprostim duhom, sem naj doktor za izvrstnost sprva zasula s premnogimi vprašanji v zvezi s samo tehniko beljenja in želela, da me pomiri. Namreč, Visodent sem želela še vedno zapustiti z nepoškodovano sklenino in dlesni. Prav tako nisem želela nenaravni nasmeh porcelanastih odtenkov, temveč le svež dodatek sicer redne uporabe medzobne ščetke. Čeprav v istih prostorih ponujajo tudi pomlajevalne tehnike za skrivanje let na ženskih in tudi moških (!) obrazih, sem pot nadaljevala na Polikliniko Ribnjak. Ortoped Milan Miloševič je človeška bomba energije in dobre volje. Je nosilec Naj zdravnik na ortoped na Hrvaškem v letih 2015, 2016 in celo 2017. Če bi nosila uniformo fizioterapevtke, bi želela delati prav tam. Matične celice uporablja na področju hrustanca in pacientu omogoča spet aktivno življenje. Za naslednji obisk sva dorekla za osvežitev kože obraza s pomočjo plazme. Zakaj? Ker je to naravni način, ki bo iz mojega obraza odstranil sledi neprespanih noči, ki trajajo že sedem let.

foto: Saša Schwarz

Sedaj pa h kartici sami. Modus Health Card je projekt iz področja zdravstvenega turizma, ki združuje mrežo javnih in zasebnih zdravstvenih ustanov in družb, ki nudijo svoje storitve slovenskim in hrvaškim državljanom ter turistom, ki bodo obiskali tako Slovenijo kot Hrvaško.  Kartica/aplikacija omogoča pomembne popuste pri naših ponudnikih storitev, povezane z zdravjem (poliklinike, stomatologi, lekarne in druge zdravstvene ustanove). Ponudniki storitev imetnikom kartice omogočajo popuste do 50 % in posebne akcije, ki vam bodo pomagali do zdravlja v najkrajšem možnem času in z najkvalitetnejšimi storitvami.
Cena letne članarine znaša 50 EUR, ampak uporaba je neomejena. Kot zanimivost, samoplačniško Magnetno resonanco najdete tudi za le 100 € in pridete na vrsto le v nekaj dneh.

foto: Saša Schwarz

Tebi in tvojemu prijatelju, ki ga boš označil pod fotografijo na FB strani Zavoda 13, podarjam prav takšno kartico, ki ti omogoča neomejeno uporabo popustov v sicer nekaj km oddaljenih krajih. Žrebamo v ponedeljek. Sicer pa ne pozabite, zdravje ne pozna meja.

info:
www.cenejedozdravja.eu
FB stran

1 thought on “Kartica tisočerih medicinskih storitev”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI