foto: Petra Greiner
foto: Petra Greiner

Opažam, da je ob zelo bolnem otroku ali diagnozi, ki ne obeta nič dobrega, veliko prednosti. Preprosto zato, ker se steguješ po zdravju in življenju samem, ne da bi kompliciral, kaj točno bi ti lahko pomagalo. Veš, da se ti ne obeta nič dobrega, želiš pa ozdraveti. Sama Sofio nisem nikoli peljala k bioenergetikom, sem pa dobila pomoč s strani ljudi, ki delujejo po metodi Marjana Ogorevca, se ukvarjajo z Reikijem in se na koncu srečala s Tesla Metamorfozo pri Meliti na Dolenjskem.

Sama zase, se še vedno znova vračam tja, vendar me je Andreja, ki živi nedaleč proč in je po opravljenem tečaju Tesla Metamorfoze, ki ga vodi Anja Petrović presenetila, ko je želela delati brezplačno s Sofio.  Priznam, da se je po nekaj terapijah Sofia vedno bolj smejala (še bolj, kot zadnje čase), jaz pa sem morala doživeti grozne dneve pomešane z bolečino v želodcu, da sem potem naposled le legla in se ji prepustila. Vmes, ko je bolečina jenjala sem pomislila, da je to še bolje, kot masaža sama, počutila sem se lahkotneje, kot v SPA centrih in kar me je ob koncu še posebej veselilo je dejstvo, da bolečine, ki me je hromila še slabo uro nazaj, ni bilo več. Ne znam vam točno razložiti zakaj gre, ker se nerada zatikam ob vseh znanstvenih in preostalih poljudnih razlagah. Zame to ni prav nič pomembno. Delujem po principu otroka. Naj le pomaga, si mislim in verjamem takrat, ko vidim, čutim in je bolje. Glavno, da deluje, še kako rada rečem. Vse ostalo pa me prav nič ne zanima.

Rečem lahko, da je veliko različnih metod na temo naravnega zdravljenja, ampak to, kar sem pred leti doživela najprej pri Meliti in sedaj spremljam ter doživljam pri Andreji, priča o velikih spremembah, predvsem pa delovanju samem. Vso ostalo presojo pa prepuščam vam!

Andreja podarja eno terapijo (3 obiski) in sprašuje, kdo je po vaše Nikola Tesla. Terapija se bo izvajala v Mariboru, ampak dorbodošli tudi iz drugih krajev. Najbolj kreativni odgovor bo izbrala prav ona v ponedeljek zjutraj. Mimogrede, napačnega odgovora ni. Vendar pozor: Ko Tesla v vas prižge luč, se lahko vname tudi vaše srce.

mail:andreja.popovic1@gmail.com
gsm: 040 550 808
FB stran: Hiša zdravja Philautia

4 komentarjev na prispevek “Ko Tesla prižge luč, se lahko vname tudi srce”

 1. Veliki vizionar in osmoljenec, ki je hotel delovati v dobro ljudi. Dal nam je veliko, čeprav je hotel še več.

 2. Človek prihodnosti,ki je z neverjetnim umom in veliko mero človečnosti ogromno doprinesel družbi…

 3. Super za Sofijin smeh. Več smeha.
  Sama se zelo težko odločam za vse ‘tovrstne podvige’. Pa ne, da ne bi verjela…. Ker se itak ne spoznam. A vedno imam 100 drugih prioritet.
  G. Marjana poznam iz medijev, za ga. Andrejo pa sem le slišala.
  Bi bilo krasno ujeti kakšen poseben trenutek ‘razsvetlitve’.
  Hvala.

 4. Tesla je imel izjemne sposobnosti, bil je kreativno bitje na višjem nivoju. Pustil je močne in dragocene sledi, ki še zmeraj vznemirjajo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI