koncertVšeč mi je iskrenost naših staršev v zavodu. Tokrat so mi nič kaj sramežljivo prikimali ob izboru glasbenikov za prihajajoč koncert in povedali, da so kakšni dve leti nazaj težko sedeli pri miru in poslušali poznavalsko glasbo.
Med letošnjim iskanjem, sem pocukala za rokav Robija, ki ga poznam iz časov ‘pred Sofio’. Vedno nasmejan moški, ki zaradi invalidskega vozička, ni prav nič prikrajšan za čudovito življenje.  Še več. Če vprašate mene, ko ga gledam v ansamblu domačega teatra na tolkalih, ima več življenja, kot kak drugi obiskovalec nedaleč proč. Njihovo skupino, med katerimi je večina profesionalnih glasbenikov, ste lahko zasledili kot Feel the Phil Collins Tribute show, kar pa je mene najbolj navdušilo je dejstvo, da naredijo vzdušje in zabavo. Ob prepevanju vedno aktualnih priredb, človek težko stoji čisto pri miru. Zato so popolnoma zasedeni takrat, ko ljudje želijo noč zabave na svoji poroki, rojstno dnevni zabavi ali ob prehodu na staro na novo leto.

Prepričana sem, da nas na četrti skupni koncert čaka plesna noč. Namreč, staršem in prijateljem sem obljubila, da bomo vsaj za nekaj ur pozabili na vse tegobe tega sveta in ritmi MusicColors to zmorejo.

Če se nam želite pridružiti na našem koncertu, vam podarjamo 2×2 vstopnici. Roke v zrak in plesne čevlje na stopala. Žrebamo v torek!

FB dogodek najdete tukaj.

IMG_3843

1 thought on “Koncert Trinajstka – za ljubitelje posebnih otrok in zabave”

  1. Vsak otrok je poseben. Nekateri otroci pa imajo srečo in svojo posebnost močneje izražajo. Večinoma so/smo starši takrat bolj obremenjeni, a se še bolj trudijo/trudimo imeti in pričarati nasmeh na obrazu.
    Dobra glasba pa vsem koristi.
    Zelo lepo da organizirate ta koncert.
    Res pohvale vredno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI