foto: Marko Pigac

Nič ni kazalo na to, da bi koncert zmogli spraviti v realizacijo. Prav tako se nisem  obremenjevala z njim v času, ko smo vsi bili pridno doma. Bomo pač rajali prihodnje leto, sem pomislila.
Ampak me je en sam sms Petre Hranilovič premaknil, da so se vse celice moje biti fokusirale na dejstvo, da koncert Trinjastka z Urban & 4 bo in pika.

 

foto: Marko Pigac

Eno kratko sporočilo je bilo dovolj, da je bilo podjetje Mikro Polo spet z nami in en daljši mail, da nam je zavarovalnica Generali prav tako ponudila roko. Ne vem, če veste, da so so priprave, ko za moledovanje ne potrebuješ kaj ekstra energije veliko lažje.
Tukaj je še letos Zobarnica in Ortodontija Martin Bradač – družina Bradač, ki  spadajo pod okrilje našega zavoda. In kaj mi je pri tem všeč, da naši starši  niso le tihi opazovalci, ampak aktivni soustvarjalci naših posebnih dogodkov.
Zaradi Press Clipinga nismo le na tekočem o straneh, ki nas omenijo. Vskočijo nam v pomoč, ko je potrebno spisati izjavo za novinarje in se profesionalno predstaviti tistim, ki nas še ne poznajo.

 

foto: Marko Pigac

Tudi letos smo podarili dve Srci navdiha. Petra Timošenko, zasebna fizioterapevtka je ob meni desetletja in tista svetla zvezda danica, ki staršem vrača upanje, takrat, ko izgleda, da ga ni. Mitja Špes pa tisti podpornik Zavoda 13, ki je z leti postal nepogrešljiv.

Prostor nam je  z mnogimi izkušnjami vred in ljudmi podaril Narodni dom. Dejan Ozimič – Soundbiro poskrbi, da smo vsi na isti valovni dolžini, z združenjem Sazas je šlo vse lažje in Vetrinjski dvor je tako zažarel in oživel celotno mesto.
Kot so zapisali sami:

“Mladi, srčni, prožni, vsega zmožni – bil je KRASEN večer!
Hvala vsem, ki ste prišli in pokazali, kako zelo pogrešamo dobre koncerte, hvala Zavod 13 za #nemogočejemogoče, hvala Urban&4 za špil in 2 bisa in hvala pokroviteljem, brez katerih vse to ne bi bilo izvedljivo.
Maribor… je ful bomba. Srčna.”

in temu ni kaj več dodati.

 

Celotna Marko Pigac galerija fotografij je tukaj – klik.

 

 

2 komentarjev na prispevek “Koncert za nas in njih”

  1. Medtem, ko eni razmišljamo o problemih, drugi uresničujete rešitve in jih uresničujete.
    Čudovit dogodek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI