foto: Italcrem

Krajev, kjer se pražijo sveža kavna zrna in se v skodelice steka najboljša kava, ki ji pot prekrižajo še odlična vina, ni veliko. Italcrem je kavarna, ki jo najdete v Mariboru, ponuja dovolj prostora za parkiranje in otrokom omogoča zabavno igro in tekanje po travi.
V petek nas prav tam čaka dobrodelno druženje ob vrhunskih vinih in špargljvih jedeh. V hiši kave in čajev, kjer pražar vsakodnevno praži kavna zrnca, ki jih še surove uvozijo iz različnih plantaž po svetu, nas čaka degustacija špargljevih vin in seveda špargljeva pojedina – kuharski dvoboj MIRKO VS. BORIS.
Na dan večera se bomo tako podružili z  vinarji, degustarali vina ter imeli pred seboj izbor vrhunskih štajerskih vin po promocijski ceni 2€ na kozarec. Hrano, ki jo bosta pripravljala kuharja, boste plačali s prostovoljnimi prispevki. Ves izkupiček gre za terapije in individuane potrebe otrok Zavoda 13.

foto: Italcrem

Če želite njihovo kavo poskusiti tudi vi, dvignite le svoje roke visoko v zrak.  Zraven ponudbe v kavarni, imajo kavo pripravljeno tudi za vaš dom. Zavedajo se, da prav ti skuhaš  najboljšo kavo. Žrebali bomo v petek na dogodku in podarili kar 3 pakete sveže pražene in zmlete kave, ki jo boste dvignili pri njih na dan dogodka, ali vam jo bodo poslali.
Dogajanje izpred nekaj let, ko smo se na dogodku mudili tudi mi, najdete na teh straneh.

foto: Italcrem

FB dogodek Vino & šarglji
Italcreme
online shop kav in čajev
FB stran Italcreme

1 thought on “Kraj, kjer odlični kavi pot prekriža še vino”

  1. Na vina se ne spoznam, pri kavi in čokoladi sem izbirčna.
    Imam svoji dve naj kavi. Dodala nekaj v košarico, ker slutim, da bodo odslej trije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI