foto: Rene Gomolj
foto: Rene Gomolj

Ko mi je Petra predlagala, da napišem nekaj o seksualnosti in o tem, kar počnem, sem potrebovala nekaj dni za razmislek. Ne, ker ne bi vedela kaj napisati, temveč ker je področje seksualnosti tako obširno. Raznolikost, ki jo tvorimo vsak s svojo individualno seksualnostjo in načinom izražanja, me fascinira in moje gledišče in prepričanje je, da je v vseh svojih oblikah naravno (razumljivo s predpostavko, da ne škodimo sebi ali drugim in se igramo sporazumno). Tokrat sem se odločila za praktičen in upam zadovoljujoč pristop, ki ga bom poimenovala:

Ogledalce, ogledalce povej

in je namenjen predvsem, pa ne izključno, ženskam.

Če še niste usmerile ogledalca k svoji mali boginji in osvetlile vse podrobnosti svoje intimne anatomije, je skrajni čas. Če ste to že storile, je čas za ponovitev vaje. Vedno lahko preizkusite in izkusite nekaj novega. Nov pogled, nov prijem, nov pritisk. Za to intimno inventuro in ročno počastitev male boginje boste potrebovale prostor in čas, ko boste lahko popolnoma sproščene, odprte, pozorne in po izbiri glasne. Lahko ste nage, lahko pa si oblečete nekaj izzivalnega, samo zase in razkrijete ogledalu zgolj svoj zaklad med nogami.

Vzemite ogledalo, najbolje samostoječe, ker boste potrebovale obe roki! Če imate igračo ali dve, naj bo v pripravljenosti. In če se vam zgodi, kot se je prijateljici, da so baterije v vibratorju prazne, in so ključne sekunde, obstaja pilot za TV. Pa ne da zamenjate aparat, ampak baterije in jih, tako kot ona, pustite v strojčku za užitke, tako da jih mora zamenjati partner, ko želi naslednjič gledati tekmo ali podobno dolgočasno s****. In morda vam uspe, da se naslednjič igrate v troje; vi, vibrator in vaš partner.

Preden zaidem na drugo frekvenco seksualnosti, naj nadaljujem:

Pripravljene ste za igro s sabo in se samo opazujte v ogledalu, brez dotikanja in se opomnite, da ste v tem trenutku Ženska. Ne mama, sestra, sodelavka, žena, skrbnica, hčerka, partnerka … v tem trenutku ste ženska, v vsej svoji lepoti in veličini.

Tako, zdaj pa lahko začnete vznemirljivo igro namenjeno zgolj in samo lastnemu užitku. Ne pozabite povabiti domišljije, tukaj ste popolnoma svobodne.

Morda vam bo odgovarjal sedeč položaj, preizkušajte, obračajte, opazujte, kaj vam paše, v čem uživate. Nadaljnji »pregled« zahteva vašo nedeljeno pozornost in obe roki. Pokrijte celotno vulvo (to je ves zunanji del spolovila), s svojo roko in pritisnite, rahlo, močneje, valujoče. Povlecite ustnice (spodnje seveda in kolikor koli zajame dlan), navzgor proti venerinemu griču. Razprite notranje ustnice, da lahko opazujete ščegetavček, vhod v vagino, presredek, anus.

Dotaknite se vseh delov svoje vulve z očmi in prsti in dlanjo. In če že globoko dihate, je prav tako! Bodite nežne, bodite strastne, spoštljive, ljubeče, divje, igrive, … bodite avtentične. Preizkusite nekaj novega, da boste lahko dodale k repertoarju tega, kar že veste, da vam godi in vas zadovolji. In končno lahko uporabite tudi vibrator ali drugo igračo. Izbira igrač za odrasle je vedno večja in vznemirljivejša. Raziskava v tej smeri, bo vaša naslednja naloga.

Sledite svojim občutkom, danes vam lahko paše nekaj, in jutri ali popoldne čisto nekaj drugega, lahko imate en orgazem, lahko več. Če jih nimate, ni razloga za skrb ali celo sram. Uživate lahko tudi brez orgazmov. Poskusite igro Ogledalce, ogledalce in si vzemite čas. Opazujte brez pričakovanj. Počnite, kar se vam čuti dobro, opustite, kar vam ne paše.

Pravico imate do svojega individualnega seksualnega izražanja. Vsekakor izkoristite to danost in neustavljiv nasmeh in zadovoljnost na vašem obrazu bo jasno vidna. Potem boste lahko suvereno in iskreno svojemu partnerju pokazale ali tudi povedale kaj točno vam paše, v čem uživate in kaj si želite zase.

Za še več seksualnosti, odgovore na individualna vprašanja ali sex coaching, vsekakor obiščite https://amienmilton.wixsite.com/heartvibration. Vedno boste našli kaj novega in vznemirljivega.

Tekst pripravila Amie Milton.

 

1 thought on “Kraljica užitkov”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI