foto: Logo svet

Zdi se, da je otrok, ki potrebujejo logopeda, vsako leto več. Logopedi tako že dalj časa opažajo težave s čakalnimi dobami, ki so zelo dolge, hkrati pa se starši pritožujejo, da obravnave niso dovolj pogoste.
Žal je to največ, kar jim lahko ponudijo, saj se srečujemo s pomanjkanjem logopedov na področju celotne Slovenije. Starši otrok se večinoma zavedajo pomena dovolj zgodnje obravnave ter nenadomestljivih trenutkov za učenje v zgodnjem obdobju. Veliko jih zato išče dodatno pomoč v smislu svetovanja, mnenja, napotkov, obravnave in vedno več je bilo povpraševanja o možnosti samoplačniške logopedske obravnave v Mariboru. Vse to se je naposled realiziralo v zasebni samoplačniški ambulanti Logo svetu, kjer sta Renata Keček in Katarina Tomić združili svoja strokovna znanja in tako naposled ponudili dodatne logopedske storitve.
Samoplačniška logopedsko – defektološka ambulanta tako ponuja obravnavo otrok in mladostnikov in sem spada:

  • logopedske preglede otrok in mladostnikov
  • logopedsko – defektološko obravnavo
  • svetovanje staršem in  pedagoškim delavcem
  • predavanje za vrtce in šole
  • izdelava logopedskega poročila – mnenja
  • svetovanje pri vključitvi otrok s posebnimi potrebami v vrtce in šoloNa internetni strani tukaj najdete tudi koristne informacije glede vzpodbujanja otrokovega govorno – jezikovnega razvoja in na voljo sta vam ob torkih med 15:00 – 20:00 in četrtkih od 15:00 – 20:00.
    In zakaj odprtje zasebne logopedske ambulante veseli tudi mene? Preprosto zato, ker sem v času, ko sem kot fizioterapevtka delala na Centru za sluh in govor opazovala starše, ki so si bolj pogoste logopedske obravnave več kot želeli. Na drugi strani pa sodelavke terminov zaradi gneče in premalega števila terapevtov niso zmogle ponujati. Prav tako vem, da je  Renata odlična v svojem poklicu, ki ga opravlja s srcem. Dejstvo je, da jo otroci obožujejo in pri svojem delu uporablja nove metode. Prepričana sem, da je takšna tudi Katarina in dodatne logopedske storitve, ki so odslej na voljo sredi Maribora ponujajo ne le otrokom, temveč tudi njihovim staršem dodatno upanje za boljši govor.
foto: Logo svet

 

info:
www.logosvet.si
FB stran
Jezdarska ul. 2, 2000 Maribor
naročanje@logosvet.si
Renata Keček: 040280327, renata@logosvet.si
Katarina Tomić: 040 154 215, katarina@logosvet.si

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI