Made with Repix (http://repix.it)

Najprej sem videla belega samoroga z zlatim rogom, nato pa na daleč le srečala Majo.  Broškolini fini so morali nastati zato, da nam lepšajo turoben vsakdan in vas popeljejo na pravljično popotovanje po lastnem življenju. Kot bi rekla Sofia: “Z njimi lahko poletiš, čeprav ne hodiš, dobiš krila, četudi skorajda ne vidiš in zaobjameš svet, kljub vsej navidezni prizadetosti. “

Komu pripadajo ročice, ki ustvarjajo blagovno znamko Broskolini fini?
Š­e vedno le meni. Večni sanjački, z glavo večkrat med oblaki kot na zemlji,  čeprav mi mož vztrajno dopoveduje da življenje ni pravljica, jaz le redko snamem rožnata očala. Sem tudi mami super punce v najstniških letih , ki je prav tako moja prva manekenka za Broškoline in hkrati moj največji kritik. Ona je oboževalka psov, kave, sladkarij in morja. Sicer pa bi lahko ves dan sedela v Piranu izven sezone, s kavo v roki in gledala morje, kar je ob dveh adrenalincih sicer skoraj nemogoče. Tako me tudi ne boste našli na »in« lokacijah, čeprav sem mestni človek. Imam svoje priljubljene kotičke in lokale. Na koncertih pa sedam v zadnje vrste. Rada imam preproste, iskrene, mehke ljudi. Hinavščina, umetno smehljanje in blebetanje, mi niso blizu. Da skrajšam, rada sem v svojem kotičku, kjer nastajajo Broškolini, rada imam lepe stvari in prave ljudi!

mama5Mene so pritegnili samorogi. Kot bi prihiteli iz pravljic. Od kod so pravzaprav in kam gredo?
Ha,ha, ja, samorogi so res ena taka pravljična bitja. Prišli so iz namiga, vprašanja stranke »Bodo tudi samorogi kdaj na voljo?« In so! Priznam, nisem si mislila, da se bodo tako »prijeli«. In res sem vesela, da so vam všeč. Kam gredo? Verjamem, da gre vsak k pravi osebi in tam veselo stresa svoj čarobni prah.

maja8Vse kar počneš je videno, ampak daj, povej nam prosim kaj več. Kakšna zgodba se tke v zaodrju. Komu vse bodo namenjene glavne vloge (izdelki) in podobno?
V zaodrju ni nobene skrivnosti. Kar naredim novega, tudi zelo hitro pokažem. Ne znam napletati in delati zgodbice, kazati košček po košček, počasi odkrivati tančico. Ne, to nisem jaz. Ko mi uspe kaj novega, sem sama tako vesela, da moram to čim prej deliti z drugimi. Ko sem začela z Broškolini, nisem nikoli razmišljala, komu bodo namenjeni. Bolj je bilo: “O, ja, všeč mi je! Upam, da bo še komu!”.  No ja, kupci Broškolinov so sigurno ljubitelji ročno narejenih izdelkov, ni jim vseeno kako je stvar narejena in verjamem, da v sebi skrivajo košček otroške nagajivosti.

19437313_1093243310776101_4166553987710950410_n

Kaj želiš prejemnikom, ki dobijo v last tvoje umetnine sporočiti, predati, ponuditi ali le prišepniti v uho? 
Uau, umetnine! Hvala Petra! Predajam in šepetam misel:
“Ni pomembno, kako velika je vaša hiša, pomembno je, kako srečen je vaš dom.”

foto: Petra Greiner
foto: Petra Greiner

Z Majo podarjava samorog, vi pa sporočite, kakšne moči imajo njihovi rogovi. Pravilni odgovor bo izbrala kar Maja v sredo popoldan.
Info:
IG
FB stran

8 komentarjev na prispevek “Majini samorogi spreminjajo turoben vsakdan”

  1. rogovi imajo supermoč, polepšati turobne dneve ali pa samo običajen dan. verjamem, da bi mi pomagal pri premagovanju strahu v moji bolezni!

  2. čarobna moč rogov samorogov je, da pomagajo pri spreminjanju sanj v resničnost s stkano pravljičnostjo, z vtisom odločnosti, željo po vztrajnosti in z optimističnim duhom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI