foto: MiniCity
foto: MiniCity

Vedno me stisne pri srcu, ko moram iz mesta v popoldanskem času, ko otroci šele prispejo iz šole in vrtca. Ob zadnjem skoku v prestolnico sem zaradi intervjuja na Valu 202, sklenila drugače. Oba hodeča sem dvignila takoj po kosilu, nabasala v avto in jima obljubila mesto v malem. Kraj, kjer bosta lahko  pekla piškote, prepotovala svet in se spremenila v gasilca ali policaja.
Uresničile so se jima sanje o preizkušanju vsega, kar sta ves čas občudovala, jaz pa sem lahko v kavarnici nekaj korakov proč, v miru spila kavo. Za ceno varstva, ki znaša 7,5 € (3,5 € 1 urna stopnica + 4 € varstvo) za otroke od četrtega leta dalje sem ju lahko tam celo pustila. Tako sta se prelevila v pleskarja, Sinja je Leva podučila o ustni higieni, skupaj z zabavno animatorko sta pripravila slastne napolitanke in se s skirojem odpeljala naokrog po vseh zabavnih kotičkih.

foto: Petra Greiner
foto: Petra Greinko

Treba je vedeti, da Minicity ponuja tematski program zabave, ki uporablja metodo didaktične igre, in je namenjen otrokom od 2. do
12. leta starosti. Kako ne bodo navdušeni, ko pa skozi didaktične igre pod vodstvom izkušenih animatorjev spoznavajo različne poklice in osvajajo uporabna znanja za vsakodnevno življenje. Ob letošnjem prazničnem decembru so ponudbo še razširili in tako pripravili darilca, s katerimi je mogoče najdražje razveseljevati skozi vse leto. Zakaj ne bi letos podarili dnevne vstopnice za otroško kreativno mesto, ki najmlajšim omogoča več kot 8 ur zabave in raziskovanja tematskih kotičkov, ali pa kar letne, ki zagotavlja več kot 350 dni zabave? Letno vstopnico za več kot 350 dni zabave dobite za prijatelje, vnuka ali drugo sorodstvo, po ceni 59 € ali dnevno vstopnico za več kot 8 ur doživetji po ceni 12 €.
Ne pozabite, da so otroci veseli daril, ki jim omogočajo vse tisto, kar doma otroku preprosto ne moremo ponuditi. Biti pleskar je še kako zabavno, kot skočiti v porodnišnico previti otroka ali skočiti na bankomat, kot to počne očka.

foto: MiniCity
foto: MiniCity

Včasih smo se vozili v Ljubljano v Živalski vrt, danes pa v mesto v malem, kjer otroci končno izkusijo življenje odraslih, ne da bi jih kdo popravljal in

Z veseljem podarjam 5 vstopnic za dve osebi, s katerimi se boste lahko sami prepričali o napisanem. V odgovor napišite kateri tematski kotiček je za vas najbolj zanimiv. Če tam še niste bili, jih najdete tukaj. Žrebamo v petek!

23783603_1694620703921805_9039858143244181579_oinfo:
www.minicity.si
FB
IG

14 komentarjev na prispevek “Malo mesto, za zvedave glave”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI