foto: Andrej Peunik
foto: Andrej Peunik

Najprej se me dotakne ime in pri milu, ki je za drago in drage, pa ljubljene in občudovane sem se kar zdrznila. Moj prvi nakup je bilo personalizirano milo za Sofiine vzgojiteljice. Spominjam se, kako so se smejale ob kosu, ki je imel primesi terana in je obdarjenka takoj pomislila, kako pa to vem jaz, ki sem jim z majhnim darilom želela izkazati le hvaležnost za skrb, ki jo ponujajo moji deklici. Šopka mila še nisem podarila, me pa mika, da si ga podarim kar sebi. Ali pa mi(l)ni paketek, ki kar kliče po majhnih razvajanjih in razkošju, ki ga milni mehurček lahko pričara.
Potem pa nekega dne med temi stranmi pojamram zavoljo nogavic in Alja&Anja sta me takoj začutili, dasiravno nisem zapisala, da me po najlonkah koža srbi. Bog ne daj, da se začnem praskat skozi tanek sloj in v kolikor ne neham, nogavic na koncu sploh ni več. Če je njiju zbližal kamen je nas milo, pa hulahopke, pa ljubezen do življenje in veselje, ki se kaže skozi vse kar počneta. Dobila sem čisto svoje nogavice, pred tem pa čisto posebno sporočilo:
Živjo Petra, občudujeva tvoje delo, spremljava dejavnosti zavoda 13 in zelo radi prebirava blog. Zabavala naju je objava o težavah muz in nogavicah in sva se ti zadnjič oglasile na instagramu. Ker sva sami veliki ljubiteljici kril in prav tako žab (no, sva se nanje navadili in jih vzljubili, sploh pisane:  sva jih začeli potiskovati – mogoče si že slišala za Hulahopke.  Bili  bi veseli, če bi jih sprobala – v kolikor so ti seveda všeč.
In sem si izbrala te, jih posodila celo sestri na sprejem k predsedniku in jim sploh omogočila krasno pozibavanje v sončnem vsakdanu in jih razveselila s sprehodom po mokrih lužah. Sicer pa se najraje izpostavljajo vetru, ko hitim s svojim kolesom in praskanja na srečo ni več. Kaj všeč, še več. Krasne in osebne, kot milo. Samo zame in vem, katere roke so jih potiskale z ljubeznijo.

VID_7370
foto: Sašo Greiner

Glede na muhasto vreme je za nogavice čas vedno primeren, sta pa sami stopili še korak naprej v lastni kreativnosti. Ta teden sta ponudili Nakit za drago in ker smo drage. Za uhane sta izbrali naravni kamen, ki sta dodali 23,5 karatno zlato v lističih. Naposled sta žensko namilili, jo oblekli v živahne nogavice, ki pričajo o njeni nesramežljivi biti in jo ozaljšali z zlatimi kamni. Mene besede privlačijo še bolj kot fotografije in to njuno poigravanje z imeni izdelkov, me vedno znova navdušujejo in silijo k lepim mislim. Mar ne pravite, da imajo misli večjo moč, kot izgovorjene besede? Če sem mislila, da me ne moreta več presenetiti in se bosta ustavili le v kopalnici z naravnimi mili, potem sem danes le na preži, da ne zamudim izdelka, ki bi mi pomagal ohranjati ženstvenost v vseh pogledih. Milo za drago je ime, ki ponuja izdelke zanjo in vso njeno sorodstvo!

Milo za drago
Milo za drago

Izdelki v živo&spletno:
Mila
Babushka Boutique, Ljubljana
Re:gallery, Koper
Vogalček, Šentjernej
Trgovina Cekin, Pivka
spletna trgovina Vankis, www.vankis.si
spletna trgovina Take me home,www.takemehomecorner.com

Hulahopke
Studio Ana, Novo mesto
Ma-la cvetličarna, Velika Polana
Čudežna dežela, Zagorje

http://www.milozadrago.si/
FB

1 thought on “Milo za drago in ostalo sorodstvo”

  1. Petra, kako lepo! Meni so ena najljubših! Podarjam jih, ker so nadljubke reči, z originalnim imenom, vonji, potiski… Čeprav…. sem se ujela… še nikoli si nisem nič od tega podarila sebi. Skrajni čas:)

    Sončkaste dni želim!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI