foto: Minicity

V Minicityju Ljubljana, ki družinam s starši do 12. leta ponuja kakovostne didaktične vsebine, skozi katere otroci spoznavajo poklice in se skozi praktične naloge pripravljajo na vsakodnevno življenje, smo v času korona virusa pripravili interaktivne spletne delavnice.

 

Vstopite v Minicity od doma za samo 3 EUR
Ker verjamemo, da so tako vaša, kakor tudi naša življenja v tem času obrnila na glavo, saj usklajevanje dela od doma, šolanja na daljavo, kuhanja kosila in igre z otroki zagotovo od vseh staršev zahtevajo veliko naporov, vam ponujamo kreativno in ustvarjalno rešitev za vas in vaše malčke. Vabimo vas v Minicityjeve interaktivne spletne delavnice. Vaši otroci se bodo z našimi animatorji virtualno sprehodili skozi hiške Minicityja, vsak dan pa jih čakajo poučne in zabavne vsebine iz posamezne hiške našega mesta. Tudi, če Minicityja še nikoli niste obiskali v živo, ga boste lahko sedaj dodobra spoznali! Naši usposobljeni animatorji bodo za vaše malčke dnevno pripravljali kakovostne, poučne in zabavne vsebine, ob katerih bodo otroci urili svojo domišljijo, krepili sive celice, spoznavali različne poklice, delali poskuse, uživali v pravljicah in ugankah, se vsakodnevno razgibali in mimogrede ustvarili kaj res posebnega. Delavnice so primerne za otroke do 12. leta starosti.

 

foto: Minicity

Struktura programa #MinicityONLINE
Program je strukturiran na podlagi strokovnih usmeritev za pripravo pedagoških procesov, tako na ravni osnovne šole, kot tudi na ravni predšolske vzgoje. Pedagoški proces sestoji iz uvodne motivacije, ki napelje na osrednjo tematiko. Slednja je večkrat razdeljena v manjše in krajše podsklope, ki se medsebojno prepletajo v učnih in kulikularnih pedagoških ciljih. Proces se sklene z zaključno dejavnostjo, ki pogosto napoveduje novo tematiko ali otrokom navrže nov izziv, ki predstavlja nadgradnjo. Vse skupaj se sklene s krajšo evalvacijo, v kateri animator skupaj z otroki povzame spoznano vsebino in jih povpraša po njihovem vtisu. Pri snovanju pedagoških dejavnosti smo sledili priporočeni strukturi, ki ima tako rdečo nit z vsem potrebnimi vrhunci in je opremljena z učnimi cilji in cilji po Kurikulumu za vrtce. Program izvajajo animatorji, ki so pedagoško usposobljeni. Poskrbeli bomo, da se bodo malčki vsak dan primerno razgibali, predelali dve osrednji poučni temi, predvsem pa se neizmerno zabavali.

 

Starši so nam zaupali:
“Odlične in strokovno vodene delavnice. Naša Ana se zabava vsak dan in zmeraj se nauči kaj novega. Počuti se, kot bi dejansko obiskala Minicity, bravo”, nam je zaupala mamica po obisku interaktivnih spletnih delavnic, skozi katere Minicity obiščete kar od doma.”

foto: Minycity

Vstopi v Minicity od doma tudi ti:
Podrobnosti o programu so na voljo tukaj.
Vstopnice za interkativne delavnice pa so na voljo na.

 

Ekipa Minicity

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI