foto: Doris Markač

Rutina je zame v vsakodnevnem življenju nujno potrebna. Nisem tip, ki bi raziskoval negovalne linije, iskal pomlajevalne čudeže in si vsak mesec na kožo nanašal povsem nekaj drugega.

Natanko leto dni mineva, ko je negovalni paket Vital Plus vstopil v moja jutra in večere. Ne bom ponavljala, da za izdelke, projekte in ljudi, v katere ne verjamem, preprosto ne pišem. Tako sem lani za nasvet o izdelkih samih poprosila neodvisno farmacevtko in prijateljico Tanjo. Ta bi mi iskreno povedala, če bi bile sestavine neprimerne za moj tip kože ali bile kakorkoli drugače manj primerne. O tem sem pisala tukaj. Na pomlad smo naredili prvi video in takrat sem testirala vpliv izdelkov na kožo rok in ko sem mazala le eno, so bili rezultati več kot vidni, moja fotografinja Doris, pa jih je seveda že po prem fotkanju želela tudi zase in jih uporablja ves ta čas. Fotografije rok najdete na teh straneh.

 

foto: Doris Markač

Tokrat sem pocukala za rokav kozmetičarko Sanjo Brumec, ki dela v salonu Sky center in je moja mojstrica ličenja, ko to potrebujem in po vseh letih sodelovanja danes tudi družinska prijateljica. Ta je po nekaj mesecih uporabe resnično videla spremembe. Saj me med ličenjem seveda gleda ne le v oči, predvsem v kožo in se je tudi dotika. Ko sem jo te dni prosila, da to strne iz svojega profesionalnega gledišča, je povedala tole:

“Pri Petri sem začela opažati spremembe na koži in povedala mi je, da je v svojo dnevno rutila vnesla nekaj sprememb, ki se dotikajo nege kože. Ta je postala veliko bolj prožna, navlažena in čvrsta. Kar sama cenim pri serumih, je njihov učinek. In sicer bolj gladka in mehka koža.
Hialuron globinsko vlaži od znotraj. Veseli me, da je v tem pred decembrskim časom sedaj dosegljiv ženskam za nižjo ceno. Glikolna kislina pa na drugi strani prispeva k veliko bolj poenoteni koži, zglajene so drobne linije in zožane pore. Skrbi za odstranitev neljubih pigmentacij, ter deluje kot močan antioksidant. Vse skupaj ohranja mladosten in svež videz. Na pomlad je naredila tudi test, ko je vse, kar je dala na obraz, mazala še na hrbtišče ene roke, ki je bila čez približno mesec dni opazno pomlajena.  Če povzamem, je koža po uporabi teh izdelkov preprosto lepša, kar pa si, bodimo iskrene, želimo prav vse.”

 

foto: Doris Markač

Vital Plus je hialurnsko kislino zavil v praznično embalažo in spustil ceno na 4, 95 €. Takšna cena ostaja vse do odprodaje zalog.
Bodimo realni, vsakodnevne rutine ugodno vplivajo na počutje, sijoča koža pa prav tako!

 

info:
http://www.vitalplusactive.com/sl/
FB stran

 

 

2 komentarjev na prispevek “Moja vsakodnevna rutina”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI