VID_7859a
Prvo poletje s Sofio je bilo precej vroče, talila sem se od naporne zime in vse moje zbobnala, da smo se odpravili v Toskano. Ko človek veliko (pre)trpi, si želi oddah po meri srca. Tiste z vlagom polne dni, sem prekinila z nakupom lepih oblekic za mojo posebno punčko. Zanjo najlepše, čeprav pvi Sinji nisem nikoli komplicirala ali jo imela kot lutko, ki mora biti oblečena po meri svoje mame. Bilo ji je vroče, na čase sem mislila, da diha na škrge, kot to poznajo srčni bolniki. Ampak, ona se ni pustila motiti. V senci je uživala v lahnem pišu vetra in bila z vsemi nami, ki smo takrat poznali le število 4. Zgornje kratke hlače pa so krive, da sem v hladnejšem septembru kupila prvi kos oblačila prav zanjo in sicer za prihodnje poletje. Spominjam se zneska in tistega občutka, da bo drugo leto ponovno z nami. Streznila sem se šele ob veseli misli, da sem stopila korak naprej in svoji deklici kupila nekaj, kar jo bo še počakalo. Namreč, vse mesece pred tem bila sila skromna in se ob milem polnjenju njene omare držala nazaj, saj sem si že risala pospravljenje vseh njenih reči, ko bi nas zapustila. Vse to skupaj, pa bi mi tiščalo vročo žalost na čisto dno.
Sedaj, ko diham s polnimi pljuči, želim razveseliti kakšno mamico, predvsem pa majhno princesko in podarit vse tri Obaibi oblekice s številko treh mesecev (60cm), oz. prva na fotografiji je nekoliko večja (6 mesecev). Ampak mislim, da bo poletje še dovolj dolgo, da bo prišla v poštev.

vse3
S Sinjo, ki sedi v moji žrebalni komisiji, sva se odločili, da morate za sodelovanje samo dvignit roko in prosiva, da je to za punčko, ki je primerne starosti in bo vse ponujeno, razen zgornjih kratkih hlač, ki jih naša mlada gospa nosi še danes oz. so ji v pasu še vedno malce prevelike, prav zares nosila.

Žreb sledi v petek ob 12h. Pa srečno!

VID_7853b

 

3 komentarjev na prispevek “Oblekice za princesko”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI