Ponavadi nam ravno v obdobju, ko zaključujemo leto, zmanjka časa za to, da bi se ustavili in malo razmislili kje smo in kam si želimo naprej. Utrujeni pademo v januar, namesto da bi se veselili in častili življenje, ki nam prihaja nasproti. Zato sem sklenila, da bo letos drugače. Pred nami je prelomno leto in slutim, da se je nanj dobro pripraviti. Z letom 2020 obračamo novo desetletje, to pa je tudi lepa priložnost, da obrnemo list življenja in ga spišemo na novo. Skozi sklop treh delavnic Inventura, Želja in Vizija, bomo pregledali vaše dosežke, lekcije in nezaključene projekte v preteklosti, se z našimi željami osredotočali na ta trenutek in z jasno vizijo ter trdnimi cilji odkrivali kaj si želimo zase v svoji prihodnosti.

Delavnice lahko obiščete posamezno ali v celotnem sklopu. Toplo vam priporočam obisk vseh treh delavnic, zato da se boste načrtovanju svoje prihodnosti res posvetili, poglobljeno raziskali svoje želje in vizijo ter postavili trdne temelje za naslednjih dvajset let. Na delavnicah boste spoznavali tudi kako deluje moč skupine ter nekaj zanimivih tehnik in orodij, ki jih boste lahko kasneje uporabljali v praksi.

Cena posamezne delavnice je 35 eur, sklop treh delavnic 99 eur
Lokacija v prijetnem ambientu Vetrinjskega dvora https://www.vetrinjski-dvor.si. Prijavite se na alenka.hudales@gmail.com najkasneje do 16. 1. zato, da vam lahko pravočasno posredujem navodila za pripravo na delavnico.

 

INVENTURA / Odvrzimo uteži
Sobota, 18. 1. 2020 / 9.00 – 12.00
Prva v sklopu treh delavnic, je namenjena predvsem skoku v preteklost, v našo zgodovino zadnjh 20 let. Ker je težko delati lahkotne korake naprej, če vlečemo za sabo nepotrebne uteži, je delavnica INVENTURA natanko to, kar potrebujemo za nov začetek.
Vsebina:
Področja – razdelitev področij fokusa
PNZ – ravnovesje občutkov in usmerjenih misli
Časovnica – 20 let
Izhodišča – dosežki, lekcije, nezakljucčeni projekti
Pregledali, zapisali in podelili bomo svoje pretekle izkušnje. Vsebina delavnice obsega postopek, kjer se boste usmerjeno poglobili v vašo preteklost in raziskali tista področja, ki so ključna za vašo nadaljno pot.
Priporočam vsem, ki imate občutek, da capljate na mestu in vas preteklost obremenjuje.

 

ŽELJA / Kdo sem in kam grem?
Sobota, 25. 1. 2020 / 9.00 – 12.00
Druga delavnica nas bo postavila v ta trenutek, da se bomo lahko osredotočali na vse tisto kar smo dosegli v materialnem in nematerialnem smislu v svojem življenju. V središču naše pozornosti bo predvsem vse, kar si najbolj želimo, zato je delavnica ŽELJA tista, ki vas bo spomnila kdo ste in kam bi radi šli.
Vsebina:
Vrednote – postavitev priporitet
Od želje do namere – skrivnosti naših želja
Wish/Wision board – ustvarjanje table razpoloženja s slikami
Moji talenti – v čem sem res briljanten/a?
Raziskovali bomo vaše vrednote in na novo postavili prioritete. Poglobili se bomo v želje in poiskali tiste najbolj srčne. Ta delavnica je izrazito ustvarjalna, saj izdelujemo tablo želja s slikami, ki nagovarjajo naše srce. Soočili se bomo z našimi potenciali in skritimi talenti.
Priporočam vsem, ki ste pozabili nase in že dolgo niste razmišljali o svojih željah.

 

VIZIJA / Nebo je meja
Sobota, 1. 2020 / 9.00 – 12.00
Tretja delavnica je usmerjena poletu v prihodnost in postavljanju ciljev za naslednjih dvajset
let. Pogumno bomo sledili našim drznim mislim in odpirali meje v naših glavah, zato je delavnica VIZIJA prava odskočna deska za vašo prihodnost.
Vsebina:
Fokus – področje prioritet
Magična ideja – odprimo meje v naših glavah
Časovnica – 20 let
Izhodišča – postavitev ciljev
Raziskali bomo katere so tiste prioritete, ki jim želimo nameniti pozornost in energijo, da bodo naši projetki lahko zaživeli. Na tej delavnici bomo napenjali možgančke saj bomo spisali našo drzno vizijo, postavili dolgoročne temelje dvajsetih let in se za zaključek posvetili našim ciljem.
Priporočam vsem, ki v svojem življenju pogrešate malo več drznosti in vizionarskega navdiha.

 

Veselim se našega druženja.

 

Alenka Hudales, Zlata brca, svetovanje mentorstvo, coaching za posameznike in podjetnike. Nudim kreativen pristop k obravnavi vaših izzivov in pomoč pri snovanju, oblikovanju in promociji vaše vsebine.
www.hudales.com
FB stran

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI