foto: Petra Greiner
foto: Petra Greiner

Omenila sem vam že, da sem lahko nekaj dni brez telefona, interneta, v odsotnosti od civilizacije. Ampak, ko pridem nazaj, sedem na kolo in odvihram na Anina stol.
Vam morda zadostuje, da si tu in tam populite kak odvečen (pre)del obrvi, sama pa sem še danes hvaležna prijateljici Maji, ki me je peljala v drugo nadstropje trgovskega centra City. Najraje imam suvereno roke, ne le frizerja, kuharja, ampak tudi tiste, ki oblikujejo obrvi same. Dalj časa je trajalo, da se je Ana odločila narediti tečaj za japonsko različico vrisanja črtic. Kar nekajkrat sem jo morala ogovoriti in opomniti. Želela sem namreč, da vse ključne storitve omogoča na enem mestu. Od  nje odhajam zadovoljna in pomirja me misel, da zavoljo svojih urejenih obrvi in mimike povem več, veliko več, kot 1000 besed skupaj.

foto: Petra Greiner
foto: Petra Greiner

Z možem sta v lastnem frizerskem salonu odličen tandem, ki se v dopoldanskem času dopolnjuje na delovnem mestu, doma pa si delita čudovitega sina in skupni prosti čas. Rekli sva, da bova podarili en kupon za oblikovanje obrvi tisti ženski, ki bo napisala kaj po njenem pomenijo urejene obrvi. Nič težjega, kajne? Čas imate vse do petka dopoldan, ko bo Ana izbrala odgovor in podelila kuponček.
In ker to še ni vse obveščam, da ima ta mesec posebno ceno japonske metode vrisovanja obrvi za 75€.

info: http://www.hairdance.si/
FB

foto: Petra greiner
foto: Petra Greiner

10 komentarjev na prispevek “Obrvi povedo več, kot 1000 besed”

  1. Pozdrav,
    menim, da če so oči ogledalo duše, so potem lepo oblikovane in negovane obrvi okvir ogledala.
    Saj veste … velikokrat okvir “naredi” sliko 🙂
    Sončen dan, Taja

  2. Obrvi odpirajo okna, skozi katera sije naša duša. 🙂 Lepo je, kadar jih podpirajo in še poudarijo našo lepoto, ki sije od znotraj..

  3. moje obrvi trenutno govorijo “večno začudena”.. če bi znale povedati “močna, samozadostna ženska, ki vseeno želi, da jo včasih kdo pocarta” bi bilo super 🙂

  4. Sem svetle polti, svetlejših las in z bolj malo svojimi obrvmi… Dokler nisem šla k “profecionalcu”, da mi jih uredi, sploh nisem vedela, da so tako zelo pomemben del obraza. Svoj odsev v ogledalu sem iz navade sprejemala takšen kot je… Ampak, ko pa sem enkrat imela urejene in pobarvane obrvi, pa je moj obraz in izraz postal čisto drugi. Sploh se nisem več poznala in zelo sem si bila všeč. Tako da iz izkušenj govorim, da so lepo oblikovane obrvi “must” vsake prave ženske.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI