foto: Petra Greiner
foto: Petra Greiner

Planer za prihajajoče leto je le logičen podaljšek majic Never mind. Te so nastale za tiste posameznice, ki so prešle fazo, ko želiš biti vsem všeč. Vsaj en krat tedensko zamahneš z roko in celo izrečeš grdo besede ‘Ko j*be vse skupaj’, ker tako veš, da si dala vse od sebe, včasih pa želenega rezultata ne dosežeš. Vsemu navkljub postaneš v lastnem ženskem bitju preprosto zadovoljen.
Oblečejo si jih ločenke, ki so v fazi mirne sprave z moškim, ki je odšel. Namreč zavedajo se, da so nekateri dogodki nujni, da bi lahko naprej v življenje odšle z dvignjeno glavo mnogih spoznanj. Mame samohranilke v njej pokažejo svoj pogum in mladenk lastne prihodnosti ni strah. Pa na drugi strani matere svojeglavih najstnikov, tiste, ki ujčkamo vsa posebna bitja, na katera se lepijo diagnoze in druge, ki jih ta hip nimajo.
planer

Ob koncu vsakega leta si vsi želimo boljše in bogatejše, jaz pa pravim, da je tu in tam treba dolgočasju pustiti nekaj več prostora. Kakšno stvar si je treba pustiti za prihodnji dan in si za majhne probleme, ki se jih na smrtni postelji sploh ne bomo spominjali, ne smemo razbijati glave. Vem, da so nekatere misli v nasprotju z motivatorskimi guruju, vendar je treba počasi verjeti sebi. Kdaj preiti na nižjo prestavo, ker zgodbe o uspehu pišejo tudi ljudje, ki dan ne začnejo s pozitivnimi mislimi, temveč domačo turško kavo. Ne prehitevajte dogodkov, še manj dni. Tu in tam sedite in preprosto uživajte. Kdaj ste nazadnje obsedeli in brez mobilnika opazovali mimoidoči ljudi ali labode?
Ob nakupu 5 planerjev, podarjam Swarovski zapestnico, ki jo izberete sami. Če pa razveselite 8 prijateljic z njimi, pa vam podarim še majico.

Pa  mirno in brez panike, saj je le 2018.

Podarjam 3 planerje. Označite prijateljico, ki ga prav tako potrebuje. Dvignite roke, noge in s ponosom še glavo. Žrebamo v ponedeljek. Izdelke sicer najdete v naši internetni trgovini tukaj.

foto: Rene Gomolj
foto: Rene Gomolj

1 thought on “Planer 2018, ki ne prehiteva dogodkov”

  1. Draga Petra, z njim je ‘kuj’ lažje.
    “Ko j*be vse skupaj’, ker tako veš, da si dala vse od sebe…”
    Najlepša hvala. Deli dalje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI