foto: Petra Greiner
foto: Petra Greiner

Na srečo tole ni tvoj pogled v ogledalo, ampak lahko bi bil. Takšna oprsja imajo naše matere, tete, ki na rekonstrukcijo še čakajo ali prijateljice, ki so vse življenje skrbele za svoje zdravje in si niti v sanjah niso mislile, da bo rak dojke našel pot tudi do njih.
Kolikokrat na leto si pravilno (!) pretipaš svoje dojke, področje pod pazduho in to temeljito, kot je to potrebno? Mar meniš, da to početje ni potrebno, ker si premlada? Ne želim te prestrašiti, vendar za rakom umirajo tudi dvajset letnice.
Združenje Europa Dona pripravlja humanitarni koncert ”The Frajle”. V sobota, 14. oktobra ob 19.30, bomo z nakupom vstopnic za dvorano Slovenskega narodnega gledališča v Mariboru, zbirali sredstva za pomoč ob nakupu naprave za merjenje kostne gostote ter mišične in maščobne sestave telesa – DXA, za Onkološki inštitut v Ljubljani.
Obljubim, da te skupina odličnih vokalistk, ob spremljavi akustičnih kitar ne bodo pustile ravnodušne.  V mesecu oktobru ni dovolj le sprememba profilne fotografije, kjer si si pripela roza pentljo. Čas je, da ozaveščanje tudi udejaniš.

Karte si lahko zagotoviš že z nekaj kliki tukaj, jaz pa podarjam 3 Frajline CDje v želji, da bi vse na svoje oprsje pazile veliko bolj. Dajmo samopregledovanje dojk opravljati redno in z odlično glasbeno podlago. Roke gor. Žrebamo v sredo.

frajle
info:
http://www.europadonna-zdruzenje.si/
Frajle

1 thought on “Pripenjanje roza pentlje ni dovolj”

  1. Kako koristno.
    Sama ne naredim nič v tej smeri. Sem pred dnevi srečala mami enega izmed mojih učencev, ki se po dveh letih zopet vrača na svoje delo. Rak dojk.
    Bolezen ne izbira…
    Samo pride. Nenajavljena…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI