foto: Miha Sitar
foto: Miha Sitar

Revolverheart niso le majice, prav tako ne gre za način razmišljanja, kaj šele stil. Zame je kos oblačila, ki mi omogoča, da sem v najkrajšem možnem času urejena, v njem lahko tekam za otroki ali jih nosim v tretje nadstropje. Nase ga dam čez dan, ko spodaj potegnem gor le navadne kavbojke in obujem japonke. Na drugi strani zvečer, ko svoje noge skrijem v ozko črno krilo in poiščem najvišje pete. Če je moje življenje samo že dovolj stresno, potem mi te majice omogočajo lahkotnost kombiniranja in ko jih imam na sebi sem ponosna na vse kar počnem, predvsem pa dejstvo, da se moja moč zrcali v  potisku, ki krasi moj v bombaž ovit trup.

1. Skozi katero misel se je rodila ideja o majicah Revolver Heart?
Sanja: Ideja se je rodila iz strasti in iz borbenega duha. Asocijacija na misel, kako ljudem na drugačen način približati naše kolažaste grafike, je takoj bila majica. Sicer pa, s sestro radi rečeva, da ne prodajava majic, ampak pripovedujeva zgodbe. Tako je vsak naš print oziroma grafika, zgodba zase, potovanje, tako v svet domišljije, kot spopadanje z realno problematiko vsakdanjika. Predvsem filozofija obstoja nam je zelo blizu, tako sta nastali naši prvi dve kolekciji ‘’Who Am EYE?’’ in ‘’ANIMA’’ oziroma zgodba o duši. Medtem ko se je naša prva kolekcija spraševala o tem kdo ljudje pravzaprav smo, je druga koketirala z odgovorom na to vprašanje. Zraven basic linije majic, imamo tudi linijo visoke mode in smatramo, da morda prav ta pečat, daje Revolver Heart znamki nekaj posebnega. Namreč običnemu t-shirtu poleg avtorskih printov, dodajamo fine materiale kot so: svila, ročno izdelana čipka, muslin, žamet, usnje in celo krzno, ki smo ga uporabili kot dodatek k našim puloverjem.

foto: Miha Sitar
foto: Miha Sitar

2. Kakšen je karakter ženske R.H.?
Tijana: Ko ustvarjava, ne razmišljava o tem za koga ustvarjava, za kateri spol, ali pa status osebe. Zato so nekateri printi unisex narave. Vendar, ko je nastala kolekcija ‘’Still EYE Rise!’’ jesen/zima 2014, lahko rečem, da je slednja izražala prav karakter Revolver Heart ženske. Drzne, močne, edgy domino dame, ki vedo kaj hočejo v življenju, so bile junakinje na naših majicah za omenjeno kolekcijo. Inspiracija so nam bile ženske kot so: Frida Kahlo, Anna Wintour, Brigitte Bardot, Twiggy, Cara Delevingne in naša domišljijska muza Rihanna. Revolver ženska je ženska, ki se bori in vztraja do konca pri svojem cilju. Pade, jo zlomijo in gre naprej močnejša. Zase je našla ljubezen v lastnem srcu in prav zato ima sposobnost ljubiti strastno in brezmejno. Ona je vesolje, ona je nebo, vse ostalo je samo vremenska napoved. Ne gre se za egocentričnost, gre se za resnico obstoja. Tukaj smo primarno zato da spoznamo in vzljubimo sebe same, ne glede na to ali imamo partnerja ali ne, ali imamo otroke ali ne, sanjsko hišo, avto ali pa prstan na roki. To niso reči, ki bi nas definirale in ko to spoznamo, osvobodimo se in poletimo v neznano in prav tam, onkraj neznanega nas čaka vse to za kar naše srce bije, in še več. Ob majicah in puloverjih smo ob tej izrazito ženski kolekciji ponudili tudi prvo Revolver obleko, pod istim nazivom ‘’Still EYE Rise!’’, ki smo jo premierno predstavili na Mesecu oblikovanja v Ljubljani.

foto: MIha Sitar
foto: MIha Sitar

3. S čim nas boste presenetili v prihodnosti? Novi načrti?
Sanja: Pred kratkim smo dokončali novo jesen/zima 2016 kolekcijo, pod imenom ‘’EYE have a Story’’. Pripravili smo pet svetovno znanih zgodb: Rdeča kapica, Alica v čudežni deželi, Žabji princ, itd. Že prepoznavne like smo odeli v Revolver stil. Zgodbam smo dodali eno novo domišljijsko dimenzijo, lahko bi rekli, da smo jih popeljali v sedanje čase in tako je recimo Rdeča kapica postala znan model Kate Moss s krono na glavi Alica pa neke vrste hipijevka, ki se bori za mir v svetu. V imenu naših kolekcij boste veliko krat zasledili besedo ‘’oko’’, namesto besede ‘’jaz’’. To oko se pojavlja kot eno predimenzionirano oko na naših grafikah in simbolizira en univerzum, eno bistveno resnico in sicer to, da smo vsi in vse eno, vse ostalo je ego.
Zraven nove kolekcije, načrti ostajao isti. Razširiti znamko v čim več mest oziroma držav. Trenutno nas je moč najti v Splitu v butiku ‘’Next Fashion Store’’ in v City Centru One, v Celju v butiku Fabio in čisto sveža novica, v Ljubljani v Trgovini s konceptom na Mačkovi 5.
Seveda cilj je enega dne odpreti tudi lastno fizično trgovino. Trenutno pa smo vam za informacije in nakup dosegljivi na naši uradni facebook strani: Revolver Heart. Prav tako nam lahko sledite na instagramu pod istim imenom.

foto: MIha Sitar
foto: MIha Sitar

4. Tijana, kaj se je zgodilo s tvojo glasbeno potjo oz. ali te bomo še slišali na glasbenem odru?
Moje glasbene kariere ni konec, le pavzo od skoraj tri leta sem vzela. Namreč, s sestro sva gradili in gradiva modno znamko dobesedno iz nule. Ni bilo bogatih staršev, sponzorjev ali pa kredita za podporo. Vse sva naredili sami, ampak ne bi zmogli brez najinih staršev in sodelavke, ki so del tima in sodelujejo v enaki meri. Za našo prvo zimsko kolekcijo ‘’Anima’’ smo posneli tudi fashion clip, kratek modni filmček o duši, ki ga lahko najdete na našem you tube kanalu. Prav pri tem projektu se moda zelo lepo zliva z glasbo, ki sva jo pripravili s producentko iz New Yorka, Yumiko ‘’P.Riot’’ Parsley. Tako bo tudi v prihodnje. Od nas lahko pričakujete še filmčkov in posledično še glasbe, za katero bom poskrbela v sodelovanju z različnimi glasbenimi producenti. V kratkem bom izdala tudi novi singl, ki je že posnet in čaka na objavo. Življenje je sestavljeno iz pravih trenutkov na pravih mestih. Nič ne gre preko vrste.

foto: Miha Sitar
foto: Miha Sitar

5. Zakaj bi morala sleherna ženska imeti v svoji omari vsaj eno majico R.H.?
Sanja: Zato ker bo nekaj drugačnega, posebnega. Na njej bo majica, ki ni del masovne proizvodnje, majica, ki jo nima vsaka druga Zarina ali H&M ženska. Drzneva si reči tudi, da gre za visoko kvaliteto in kontrolo majic. Namreč, tako vsaka grafika kot vsaki šiv je pregledan več krat in do vas pride v brezhibnem stanju. Veliko krat delava unikate, torej grafike po naročilu. Tudi zato je naš t-shirt nekaj kar odstopa. Pri nas namreč lahko naročite print po vaši želji, poslušali vas bomo in dovolili da ste oblikovalka svoje majice. Potem pa morate vi nam zaupati, saj bo majica dokončno imela Revolver Heart pečat. Skratka, če ste modne navdušenke, morate imeti vsaj eno Revolver srce na svojih prsih, saj če v vas bije srce neustrašne ženske, vam bo samoumevno, da ste nekaj posebnega.

foto: Miha Sitar
foto: Miha Sitar

V kolikor si želite zgornjo črno majico, napišite v odgovor, kaj za vas predstavlja močno žensko. Odgovor bosta izbrali Tijana in Sanja. Čas imate vse do nedelje zvečer! Držim pesti za sleherno močno in to, ki bo takšna tudi postala.

Facebook stran
Instagram

49 komentarjev na prispevek “Revolver Heart za edinstvene ženske in tiste, ki bodo to postale”

 1. Močna ženska je zame tista ženska, ki na prvo mesto postavi sebe – se ima rada, se spoštuje, misli nase in na svoje potrebe, želje in jih tudi uresniči. Uresniči jih, da je zadovoljna, da lažje diha, da se ima fino – ker, če je ženska zadovoljna, je zadovoljna tudi njena družina, njeni bližnji, katere ima nadvse rada, jih razvaja in podpira štiri vogale doma.
  Močna ženska zagovarja svoj prav in verjame vase. Nosi nasmeh, četudi vedno ne sije sonce.

 2. Močna je vsaka ženska, ki si upa in ki upa. Katere upanje, želje in motivacija ne umrejo, tudi ko jo ničkolikokrat družba in drveči vsakdan pohodi. Ki zna dajati, ljubiti in tudi prejmati. Ki spoštuje druge in predvsem sebe.

 3. Tista,ki si zjutraj,ko se pogleda v ogledalo pove kako je čudovita in neglede na situacijo z dvignjeno glavo odvihra novim dogodivščinam naproti…. 🙂

 4. Močno žensko prepoznaš po zadovoljnem in skrivnostnem nasmehu, po absolutnem udobju v lastni koži in po elegantnem zanašanju na samostojne poglede na svet.

 5. Močna ženska je ženska ,ki je neodvisna ,samozavestna ,prilagodljiva in zna poskrbeti za sebe in svoje najbližnje..Se znajde v vseh situacijah in je ni sram priznati tudi takrat ko ji spodleti,..lp

 6. Mocna zenska je zame mama, ki ima otroka s posebnimi potrebi in se zanj razdaja dan za dnem. Mocna zenska se kljub neizmerni zalosti, ker ima hudo bolnega otroka ne ima za zrtev, saj sama ve, da je otrok tisti, ki je najvecja zrtev. Mocna zenska se zato ne zapusti, ampak se lepo uredi in z dvignjeno glavo poriva invalidski vozicek svojega najvecjega junaka. Mame otrok s pp smo mocne zenske!

 7. Močna ženska je tista, ki je že kdaj stala na robu, ker so jo tja potisnili drugi bodisi se je sama, a je iz polomljenih kril ustvarila nova – močnejša in mogočnejša kot kadarkoli prej. Močna ženska se zaveda, da v življenju ne gre za to, da doživljaš samo lepe stvari ter da je tvoja potka posuta s cvetjem, pač pa gre v vsej zgodbi samo in le za to, kako se spoprijemaš s kremplji, ki nam jih življenje včasih pokaže v obliki preizkušnje. Ali mu kremplje polomiš in iz tega odideš modrejši, ali pa dopustiš, da ti kremplji krojijo življenje. Ob vsem tem ne pozabimo, da ima močna ženska predvsem krila in kljub slabemu, ki ga je doživela, deli le dobro. Ker dobro se z dobrim vrača …

 8. Močna ženska je tista ki se počuti edinstvena, lepa in sposobna. Ki v sebi nosi čar in zna to na zunaj pokazat, zna pokazat tudi svoj jaz. Tista, ki zna s svojo močno voljo dokazati in doseči nekaj v čemer je uspešna.

 9. Moćna žena je ona koja uspije zadržat pozitivan duh i osmjeh na licu unatoč svim životnim preprekama…i kad joj život podapne nogu,izvadi osmjeh k’o revolver…;)

 10. Moćna žena je ona koja uspije zadržat pozitivan duh i osmjeh na licu unatoč svim životnim preprekama…i kad joj život podapne nogu,izvadi osmjeh k’o revolver…;)

 11. Kdo je MOČNA ŽENSKA? V zadnjem času se mi zdi, da močnim ženskam kar “prilepijo etiketo” feministke in dajo vsemu skupaj še nekako “negativen” prizvok. Po mojem mnenju je daleč od tega.
  Močna ženska je ženska, ki se zaveda svojih kvalitet in pomanjkljivosti. Je ženska, ki je ni strah lotevanja se novih zadev, izzivov. Je ženska, ki se je pripravljena z izzivi življenja spoprijeti tudi sama, vendar tega ne želi, saj ve, da je v “družbi” lažje in lepše. Je urejena – pa čeprav v trenirki in supergah, saj ima “urejeno podstrešje” in ve kako zelo je to pomembno. Blesti s kuhalnico v roki ali visokih petah in aktovko. Je na prvem mestu Ženska, nato je žena, hči, mama, prijateljica, sestra… Vse te vloge zmore in ob tem ne pozabi, da mora poskrbeti tudi zase (mogoče bi jo kdo označil kot “sebično”), saj “prazna” ne more dajati… Močna ženska je močna v vseh pogledih – tako fizično, ko dviguje svojega otroka, skrbi za ostarelo mamo ali nese 4 polne vrečke v 5. nadstropje in ob tem išče ključe v svoji torbici ter gleda, kako previdno pred njo stopa 4-letna hči… In močna je psihično, emocionalno. Se smeji, joče, poje, skače, pleše, kriči, je včasih v popolni tišini, tudi razočarana… Zmore vso paleto. To je zame močna ženska! Na mojo srečo jih nekaj poznam… Za vzor in motivacijo. In kot večkrat rečem: “ko bom “velika”, bom…” 🙂

 12. Narobe… Ni mocne zenske..ampak obstaja samo zenska moc…zenska predstavlja moc,na njej sloni svet..zivljenje..obstoj!

 13. Močna ženska poišče v sebi moč, da popolnoma sprejema, kar ji življenje prinese na pot. Ima sanje in jasno vizijo svojega življenja in se zaveda svoje unikatnosti, edinstvenosti in poslanstva zaradi katerega je tukaj.

 14. Močna ženska je tista, ki je ljubezen. Ne omaja je prav nič, tudi viharji življenja ne. Vse spreminja v ljubezen, toplino in sonce. To je življenje – ljubezen.

 15. Močna ženska molči, ko drugi pametujejo, je pametna, da drugi obmolknejo. Močna ženska je žalostna a odeta v holivudski nasmeh in mrka, čeprav jo odznotraj razganja. Lahko je femme fatale v
  bataškornjih, z otrokom v naročju in rdečo šminko na ustnicah. Močno žensko obožujejo in sovražijo. Močna ženska nosi srce, ne zato, da bije, ampak, da je res srčno. Zato se Revolver Heart tako zelo poda Močnim ženakam! Eye need this shirt! Cmok! 🙂

 16. Vsaka ženska je močna ženska, tako ali drugače, saj se v določenem obdobju/trenutku svojega življenja sreča s stvarjo, ki jo naredi močno in jo oblikuje za vse življenje. Tega ji nihče in nič ne more vzeti, to je nekaj, kar je čisto in samo njeno.
  Ker je R.H. nekaj unikatnega, je prav tako nekaj, česar tej močni ženski nihče ne more vzeti. Kar tako naprej punci, super delata! Cheers! 🙂

 17. Močna ženska je vsaka ženska. “The strength of a woman is not measured by the impact that all her hardships in life have had on her; but the strength of a woman is measured by the extent of her refusal to allow those hardships to dictate her and who she becomes.” C. JoyBell and p.s. popolnoma se glede na to temo strinjam s tem citatom: “waht matters most is how well you walk through fire!” C.Bukowski

 18. Močna ženska = Drzna ženska
  Če si drzneš, potem si pripravljen na posledice. Tako dobre kot slabe. In moč ni potrebna le ob negativnih temveč tudi pozitivnih situacijah.

 19. Mocna zenska je tista zenska, ki veckrat pade, ampak se po vsakem padcu pobere in gre z dvignjeno glavo naprej. Zenska, ki ne pozna sramu in zivi za svoj prav. Zenska, ki se postavi za sebe in kljub mnogim nasprotovanjem, uveljavlja svoj prav in se bori za svoje ideje. Zenska, ki ljubi zivljenje in ljubi sebe. Ker ce ima rada sebe ima tudi ljudi okrog nje.

 20. Skozi čas so močne vse ženske oz. večina njih, nas. Na nek način pa so v našem svetu zelo potrebni tudi moški, da se opazi ta ženska moč. Tebi Petra, pa kapo dol!

 21. Močna ženska
  = samosvojanjegova
  = odkritoprikrita
  = nežnogroba
  = srčna levinja
  = samozadostna
  = neustavljiva
  = marljiva
  = zaljubljenoljubljena

 22. Močna ženska je vsaka, ki vstane zjutraj, po 2 urah spanja oziroma bolje rečeno nespanja in si reče, ‘sej danes bo pa boljše’. R.H. ženska je pa naša Petra <3

 23. Skorajda vse zgoraj napisano, bi še par leta nazaj podpisala tudi sama. Izkušnje pa so me naučile, da sem najmočnejša, ko si dovolim biti ranljiva in odprem srce.

 24. Ženska, ki klub vsem viharjem njenega življenja ‘deluje iz srca in živi ljubezen’. Ženska, ki kljub neravni površini ohrani ravnotežje. Ženska, ki ve, kaj, zakaj in na kakšen način. Ženska, ki si upa. Biti svoja in mogočna.

 25. Mocna zenska…mocne zenske smo vse zenske v vrtincu zivljenja, saj moramo biti mocne,ker nam nasa narava to narekuje. Za svoje otroke se borimo kot volkulje, poleg tega pa smo kraljice domov. Koliki moci za to potrebujemo,vemo same! Poleg vsega pa se skrb zase-za telo in duso…zenske smo carice!

 26. Neustrašna,nacelna,ljubeca…upa si biti drugačna ob vsem tem pa se karizmatična in preprosta-to je zame močna ženska.

 27. Močna je ženska, ki zna v sebi najti prepričanje, da gre po pravi poti, ob tem pa tudi zavedanje, da se bo morala za dosego cilja največ potruditi sama. Ve, da dela prav in kaj želi doseči in je pripravljena za želeno res garati. Čeprav zna tudi v težkih momentih videti predvsem pozitivne plati, se zaveda, da občasno potrebuje spodbudo od svojih bližnjih in zna to tudi izraziti, ko je potrebno. Brez pričakovanj tudi sama, ko lahko, razdaja ljubezen in razumevanje. S svojim zgledom motivira vse ljudi, ki jo poznajo.

 28. MOČNA ŽENSKA je zame mama ali vsaka ženska,ki kljub prejokani noči-ko enostavno ne more skriti solza-zjutraj zbudi svoje najdražje z največjim nasmeškom na ustih… ♥ in seveda,da nase RH majico..

 29. Močna ženska je tista, ki se upa učiti iz poizkusov in napak. Tista, ki ne skriva solz razočaranja, skrivnostnega nasmeha ali veselja ob svojih zmagah. In tista, ki svoje napake prizna sebi in drugemu. Nosim številko M.

 30. Mocna zenska hodi po svetu s pokoncno glavo in nasmehom na obrazu tudi, ko je njeno srce razbito na tisoc kosckov in ko je njena dusa nemirna, ker ve, da to zmore in da najlepsi trenutki zivljenja sele prihajajo.

 31. Močna ženska je ženska, ki pozna svojo življenjsko pot in ji pogumno sledi! Je subtilna, a hkrati odločna, ter zvesta svojim prepričanjem. Svojo notranjo integriteto odraža z izborom oblačil, vedrino na obrazu in pozitivnim odnosom do okolice. Njena zgodba, četudi ni začinjena zgolj s prijetnimi dogodki, ima za naslovnika venomer katarzičen pomen.

 32. Močna je vsaka ženska, ki jo je življenje preizkušalo in pregnetlo tako, da ji ni preostalo nič drugega, kot to, da je močna. To je bila njena edina opcija.

 33. Tijana je izbrala Sinjin odgovor:
  Močna ženska je tista, ki je ljubezen. Ne omaja je prav nič, tudi viharji življenja ne. Vse spreminja v ljubezen, toplino in sonce. To je življenje – ljubezen ❤

  Hvala vsem za pomenljive odgovore. O tem, da bi ženska moč primanjkovala, ni dvoma. ‪#‎revolverheart‬

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI