foto: The Frajle

Na jesen sem punce na teh straneh prvič omenjala, vendar niste mogli mimo sicer ponosnega oprsja, ki ga je razdejal rak. Tokrat vam ponujam le dva krat pet cedejk, da skupaj s prijateljico zaplešeto kar najbolj bučno in razigrano.
Tako, kot znajo one. S cigansko odprtostjo, balkanskim melosom in svetovno znanimi skladbami, ki te ne pustijo stati pri miru. Pa sem jih na lastni koži doživela šele decembra, ko jih je gostila odvetniška pisarna Gorjup in zaradi vzdušja, ki so ga pričarale kar nisem in nisem mogla domov.
Je za vas pomembno, da so osvojile mnoge nagrade, med katerimi sta dve MTV nagradi (“MTV Gold Award” za spot “Fina” in “Pare vole me” v remiksu z DJ Gramophondziejem), “Oskar popularnosti” za nabolje prodajan album, “Oskar popularnosti” za naboljšo pop skupino in vrsto drugih nagrad in priznanj s strani tuje publike, medijev, glasbenih kolegov in kritikov?
Mene so osvojile s svojo žensteno energijo, ki z odra kar šviga na vse strani in dejstvom, da znajo biti tudi humanitarne. Prihajajočo soboto boste skupaj z njimi lahko zaplesali v Rožmarinu, jaz pa vam ponujam pet krat dva CDja, zate in tvojo prijateljico (ali prijatelja).

Pod to fotografijo na fb strani Zavoda 13 zapiši ime prijateljice, s katero bosta potem vsaj 1x na ritme Frajl zaplesali in ne pod komentar tukaj (da mi bo z žrebanjem lahko pomagal računalniški program in ne le moja roka).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI