foto: Škarica

Začetka zgodbe ne smete zamuditi in sicer, da za lase skrbim tako običajno, kot za kožo na telesu ali čiščenje čevljev, ki čakajo na pomlad. Ravno toliko, da je v uporabi kvaliteten šampon in še boljša maska ter srečno Kekec. Jaz se z lasmi res nimam časa ukvarjati. Leteče konice krotim že desetletja s kokosovo mastjo, pred sušenjem jih pošpricam z zaščito kot piše na embalaži in svoje lase raje češem manj, kot preveč. Čez vikend pa, ko me razen domačih ne vidi nihče drug, možu ukradem najboljše oljčno olje iz kuhinje in jih ves dan pustim v mastnem ‘pacu’.

frizerskem salonu Škarica, kamor zahajam sama, ponujajo nego za lase, ki ji za učinkvitost, če je ne bi izkusila sama, sploh ne bi verjela. S pomočjo kreatina lasem vrača elastičnost in vse ostalo, kar so skozi čas in premnoge zunanje vplive izgubili.
Najprej lase temeljito umijejo s šamponom in šele, ko se las odpre, nanesejo serum – to čarobno zadevo, ki jo s pomočjo pare spravijo v notranjost lastne strukture.  Nato nanesejo masko, da se las lepo zapre in konec je enak takšnemu izgledu las, kot jih vidimo le še v reklamah.
Za profesionalce se tole iz Actyva brošure bere takole:

“Nuova Fibra je rekonstrukcijski program tretmajev, ki ciljajo na zmanjšanje učinkov staranja in na popolno sanacijo las ter ohranjanje kohezije vlakna skozi čas, poškodovani in krhki las. Program tretmajev je odgovor na potrebo, da vzpostavi enotno in obnovljeno moč lasem, lepoto, teksturo in kompakten videz. V izjemno rekonstrukcijsko moč jamči izključno sestavina Bond Creator Kompleks (BCC) to je naravni pojav molekul, ki delujejo v sinergiji, da zgradijo disulfidne vezi znotraj las in tako popravi fizikalne, mehanske in kemične poškodbe ki nastanejo.”

Priporočljivi so vsaj trije tretmaji v razmiku tedna dni, las pa je bogatejši, na otip kompaktnejši in izgled sijoč. Težave s česanjem izginejo in lastne strukture so naposled nahranjene.
Cene en kratnega obiska nege so v času akcije Dan žena takšne:
kratek las – 30
srednji – 35
dolg – 40
Kar vključuje negovalni tretma plus fen frizuro.

In kako sem stanje po negovalnih tretmajih opazila sama? Niti nisem uspela, ker so me na spremembe opozorile prijateljice z vprašanjem, če uporabljam novo masko za lase, fotografinja Doris, ki mi jih je pred fotkanjem ravnala in ugotovila, da so konice preprosto debelejše in mož, ki me je prvič pohvalil, da so moji lasje tako zdravi, kot v času, ko me je spoznal. No, slednje posebej in dodatno sploh ne bom komentirala.

 

Akcija je na voljo v času vse do 9. marca, saj vam frizerstvo Škarica pred Dnevom žena želi ponuditi uporabnejše darilo, kot je sicer vedno dobrodošel šopek rezanega cvetja.
Skupaj ponujamo 3 runde negovalnega tretmaja za žensko in pol. Teh pa je več, kot se nam zdi. Klikni semkaj – klik in pristal boš na FB strani Zavoda 13, kjer pod fotografijo dvigneš roko in počakaš na žrebanje, ki bo potekalo 8. marca zvečer.

foto: Škarica

 

FB frizerstva Škarica.
FB stran izdelkov Glynt, ki so na volju v salonu in jih uporabljam tudi sama.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI