foto: Doris Markač
foto: Doris Markač

Pred časom ste lahko na oglasnih panojih zapazili temnolaso žensko v spodnjem perilu. Morebiti ste pomislili, da v vaše mesto prihaja še ena blagovna znamka spodnjega perila, ki bo pritegnila pozornost le za kratek čas, vendar pri zgodbi Alme Ras ni tako.
Podjetje so simbolično ustanovili na Dan žena že davnega 1989, ki stavi na žensko, spremlja njene potrebe in zahteve sodobnega časa. Lastni razvojni in kreativni oddelek podjetja iz sezone v sezono prinaša inovativne in vrhunske kreacije, kar lahko zapazite že na prvi pogled ob vstopu v njihovo trgovino. Perilo nudi izjemno udobje in funkcionalnost, kakovostni materiali pa zagotavljajo dolgotrajnost izdelkov. Kar pomeni, da lahko v njem pijete kavo na postelji, se valjate na zofi ali berete knjigo tam, kjer si to najbolj želite. Medtem pa vas ob vsakem premiku material in šivi ne bodo motili. Vedeti namreč morate, da so vse tkanine in izdelki, ki jih ponujajo, izključno evropskega porekla.

foto: Doris Markač
foto: Doris Markač

Vso perilo, vključno s spalnim programom in udobjem za moške, šivajo šivilje iz držav bivše skupne države. To ni zanemarljiv podatek, kajne? Tako skupno zaposlujejo 1000 bolj ali manj naše ljudi, kot si upam napisati. Z izvozom so zajeli tudi velika svetovna tržišča, kar je še dodatna potrditev kakovosti in jasno definirane vizije.
Namesto konca bi vam rada povedala le, da je Alma Ras tista blagovna znamka, ki bo zadostila potrebe ženske, ki nosi udobno spodnje perilo le zase in svoj preprosti življenjski slog, kot na drugi strani tisto predstavnico, ki pod večerno obleko skriva še lepše spodnje perilo.

foto: Doris Markač
foto: Doris Markač

Podarjam bombažno majčko in spodnjice v številki M, vi pa napišite le ime kosa, ki vam je na tej strani (klikni tukaj) padel v oči. Žrebamo v petek.
info:
www.alma-ras.com
FB
IG

foto: Doris Markač
foto: Doris Markač

 

11 komentarjev na prispevek “Spodnje perilo, ki terja materiale domačega porekla”

  1. Čudovita kolekcija in lepo, da so predstavljeni tudi v Sloveniji. Meni osebno, črna klasika s pridihom romantike. DANIA.
    Veliko uspehov želim. 🙂

  2. Res čudovito perilo, piđame so zelo lepe <3 . Za vsak dan službe bi ustrezala BASIC v belem in klasična verzija hlačk…na delu sem rada komot 🙂 . Naj bo uspešno

  3. En velik bravo za idejo in realizacijo podjetja! Meni je v oči padla pidžama Lucija… Nekako paše jesenskem jutru. 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI