foto: Doris Markač za DorisRene

V Garden Room, ki pripada hotelu Maribor sem prvič  poslala prijatelje, ko smo skupaj praznovali vse tisto, kar sv. Martin prinaša. Bili so navdušeni, čeprav so se do zajtrkovalnice sprehodili le po klancu navzgor.
Zato gotovo drži, kar zase govorijo v naslednjem tekstu:

“Sobe Garden Rooms so ustvarjene z veliko pozornosti za udobno urbano bivanje v objemu vrhunskega notranjega dizajna. Ko boste utrujeni od poti poprijeli za medeninasto kljuko in odprli staromeščanska vrata vaše sobe, bo pogled pritegnila prostorna postelja kraljevskih dimenzij. Elegantna kopalnica z dežno prho in vrhunsko naravno kozmetiko Meraki bo vaš mini “Salus per Aquam” in dotik snežno bele posteljnine iz naravnega bombaža zagotovilo za nebeški spanec. Ko bo čas za prebujanje, vam bo pri tem pomagal vaš novi prijatelj – kavni aparat Nespresso. Sedli boste na zapeljiv usnjen stol ob lični pisalni mizi in kot blisk ustvarili načrt za raziskovanje mesta in njegove okolice.
Še prej pa na zajtrk. Skrbno izbrani lokalni okusi ter dišeči, sveže pečeni pekovski izdelki so postreženi v jedilnici Hotela Maribor City appartments le tri minute hoda od Garden Rooms. Ker nam vaše dobro počutje veliko pomeni, smo sredi mestnega vrveža ustvarili zeleno oazo, magični vrt za vaš skriti pobeg. Sedite na eno izmed klopc pod japonski javor ali k nežni hortenziji in prisluhnite zvokom narave, ki vas obdaja ali glasbi po vašem izboru. Tukaj smo zato, da vam bo lepo.”

 

Gostje hotela dobijo 10 % popust na hrano v  La pizzeria in Restavraciji Rožmarin in  Gostilna Maribor, kar gotovo ni zanemarljivo. Veliko ljudi, ki prihaja v moje mesto me sprašuje, kam zavijem takrat, ko točno vem, kaj želim in presenečnj ne želim. To je gotovo  tradicionalna štajerska gostilna, ki vsebuje domače jedi  in jih ponuja v samem centru mesta. Zase pravijo, da gre za izvrstno slovensko kulinariko, v kateri se prepletajo okusi tradicije s sodobnimi kulinaričnimi prijemi, s čimer se absolutno strinjam in ne, to ni plačljiva reklama. Ko želim podobno skočim na suši v Njam sushi in še kam. V gostilni rada jeva poleti na vrtu in v Rožmarinu se sprašujejo, zakaj pri njih tako zaostajava. V picerijo pa skočimo skupaj z otroki ali jo le dvignemo in pohrustamo doma.

 

foto:

Ker smo spodnjo fotko in mnogo preostali fotkali prav v tem hotelu, vabim vse ženske, ki menite, da niste dovolj postavne, lepe in še kaj podobnega za profesionalne kadre, da se prepustite profesionalni Doris in timu Doris Rene.
Boudoir fotografirane bo potekalo  v soboto 22. 2.
Paket vključuje:
– profesionalen makeup, tako, da je profesionalna vizažistka prisotna ves čas in upošteva vaše želje,
– vodenje in pomoč pri poziranju
– 20 obdelanih in retuširanih fotografij
– perilo imate svoje in zaželeno je, da imate nekaj več kosov, ki jih bomo izbrali skupaj.
Kot je Doris sama zapisala, jaz pa se z njo popolnoma strinjam:
Zavedam se, da je za takšno fotografiranje potrebno veliko poguma, ampak po drugi strani je tudi odlična priložnost za nekaj novega. Da se boste v svojem telesu resnično počutile zapeljive in privlačne.”
In jaz se z njo popolnoma strinjam, saj vem, da bodo te moje fotografije krasen spomin in opomin, da sem več kot le prestrogo in kritično mnenje o meni sami.
Vse fotografije, ki smo jih naredili v tem zadnjem fotkanju, najdete na lastnem Instagram profilu – klik.


Cena 110 eur
Termin si lahko rezervirate na hello@dorisrene.si.
Število mest je omejeno.

 

info:
FB Doris Rene
IG stran

 

foto: Doris Markač za DorisRene

 

1 thought on “Vrt sredi hotela”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI