RG2_6324venom

Alchemy Naturals je prišel v moje roke ali še bolje na moj obraz, ko sem oddala našo srečno trinajstico v obliki zapestnice. Seveda sem pomislila, da sem povsem zadovoljna z vlažnostjo kože, gub ne štejem in kreme so na polici ter jih ohranjam vse dokler ne zavonjam nekaj drugega. Pravzaprav sem tako dolgočasna, da se ne želim ločit od solidne, četudi me za vogalom čaka še boljša.

venom3

Ta kozmetika ne testira na naših ljubljenčkih, je naravna, kot zelenjava iz petkove ekološke tržnice in izpolni vse obljube. Oh, še več. Mene je brez pričakovanj popolnoma očarala. Kar naenkrat sem ugotovila, da je serum pod kožo tako pomemben kot maslo in Divine Serum omogoča mežikanje in spakovanje, ne da bi se to kje poznalo. Hialuron lahko pokaže vse svoje čare in kožo prebudi, četudi je spala vrsto let.

Kdo si ne bi želel teh krasnih testerjev?
Venom za začetek, Truth serum za prijetno nadaljevanje in Divine serum za okrog oči. Vprašanje, ki ga zapišite v komentar pod vnos je naslednje:
Katera slovenka je obraz te naravne kozmetike?
Všečkajte tudi  FB stran Alchemy Naturals, da boste spremljali vse novosti. Držim pesti za sleherno, saj bi vse omenjeno zgoraj, morala imeti vsaka izmet nas in to vse do petka 19. oktobra, do 12h.

venom

Gotovo ste že opazili, da se nahajamo v težkih časih, ko veter neumorno piha, dež ne preneha in skrbi ostajajo stalnica. Ne govorim o politiki ali denarju. Čutim težo časa, ki sem ga uspela ublažit z Alchemy Naturals na svoji koži. Tako se sleherno jutro podam v presenečenja poln dan z dvignjeno glavo.

info:

Domov


+386 31 748 113
info@alchemynaturals.eu

FB: https://www.facebook.com/alchemynaturals.eu

15 komentarjev na prispevek “Z dvignjeno glavo v nov dan”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI