foto: Doris Markač
foto: Doris Markač

Z lastniki trgovine Pepe Jeans London se poznamo že leta, da ne razširim obdobje na desetletje ali več. Ob našem prvem koncertu, sem jih poprosila za nekaj reči, s katerimi sem obdarila naše otroke in njihove starše. Nikoli niso zahtevali posebne reklame in kadarkoli se obrnem nanje, mi priskočijo na pomoč. Čas je že bil, da sem na lastno pobudo, skočila v njihova udobna oblačila in poskusila pričarati udobje, ki ga nudi omenjena znamka, predvsem pa urejenost, ki mene samo ob življenjskih viharjih, drži pokonci.

foto: Doris Markač
foto: Doris Markač

Kako je Pepe Jeans London pristal v Mariboru oz. v vaših rokah? Bi lahko rekli, da le zavoljo spleta okoliščin ali česa drugega?
Pred letom 2012 je bila trgovina popolnoma enaka in na istem mestu, kot sedaj. Prejšnji lastniki franšize so jo zaprli, brand manager pa je slučajno prišel do nas in mi smo se kot nevedni in brez izkušenj v teh vodah dobesedno vrgli na glavo.

foto: Doris Markač
foto: Doris Markač

Vedno znova odkrivam, da vaše kolekcije ženski ponujajo urejenost, bodisi v službi ali v peskovniku ob otroku. Komu je Pepe Jeans resnično pisan na kožo?
Znamka je pisana na kožo prav vsem. Naše stranke so stare od dveh let, pa vse do ljudi zavidljive starosti a mladostnega načina življenja. Dogaja se, da oblečemo celotno družino. Oblačila so športno elegantna, udobna in jih lahko kombiniraš s povsem običajnimi kosi, ki so že v omari. Ponujamo mešanico tako ‘partner looka’, kot ‘casual’.  Dandanes so meje med prostim časom in službo precej zabrisane ali pa sovpadajo. Prav zato naši kosi ponujajo urejenost, kjerkoli se kupci nahajamo ali navsezadnje, konec dneva pristanejo.

foto: Doris Markač
foto: Doris Markač

V vaših kosih se počutim sproščeno in ob enem urejeno. Kaj vse skrivajo linije poleg kvalitete in odličnega dizajna?
Pepe Jeans je zadnje čase vedno bolj naravnan k naravi. Velik poudarek je na kolekciji TRU BLU, ki izdeluje kavbojk popolnoma brez kemikalij in z zmanjšano količino vode, ki se porabi pri samem nastajanju kosa oblačila. Zato artikli niso le kvalitetni in udobni, ampak tudi prijazni naši koži in naravi sami.

foto: Doris Markač
foto: Doris Markač

Z gotovostjo lahko rečem, da ste dobrodelni. Našemu zavodu pomagate vselej, ko vas za to prosimo. Kaj za vas pomenijo posebni otroci?
Z veseljem pomagamo pri vseh dobrodelnih akcijah, tako ali drugače. Podpiramo tudi kampanjo Pepe People Unlimited, ki je vidna tukaj. O tem se sicer v Sloveniji žal ni govorilo, kar pa ni bilo odvisno od nas. Gre za kolekcijo majic, ki so jih usvarili posebni otroci, natančneje tisti z Downovim sindromom.

foto: Doris Markač
foto: Doris Markač

Kako zelo je pomembno, da je mati urejena, medtem, ko teka med otrokovimi terapijami ter drugimi obveznostmi?
Odkar sem sama mama vem, kako pomembno je, da se počutiš udobno in hkrati “lepo, zrihtano, urejeno”. S Pepe Jeans London dosežemo vse to. V kolekciji imamo tudi kavbojke, v katerih se počutiš,  kot da si v trenirki – kolekcija GymDigo. Kombinacija takšnih kavbojk s kvalitetno majčko, ki mi ne zleze gor, ko skačem za hčerko in se ne zmucka, ko jo dvigujem in vztrajno nosim po rokah, je tisto, kar dela moje življenje kvalitetnejše.

foto: Doris Markač
foto: Doris Markač

Skupaj s trgovino Pepe Jeans London iz Europarka, podarjamo majico z logotipom. Vprašanje se glasi: Kako zanimiv in širokega duha je kupec znamke in kakšno je njegovo življenjsko vodilo?  Zmagovalni odgovor bodo določili lastniki trgovine v soboto dopoldan, medtem, ko boste barvali pirhe.
Pogovarjala sem se z Nejo Kavčič.

FB stran
Europark info.

foto: Doris Markač
foto: Doris Markač

fotografije: Doris Markač za Ninetyframes
očala: Optika Bastija

6 komentarjev na prispevek “Z urejenostjo in udobjem skozi življenjske viharje”

 1. Občudujem nesebične podpornike. Krasno za MB Pepe Jeans.
  Sam še nisem bila nikoli pri vas. Pri nas kupim kos z namenom ali slučajno. Včasih dobim prav to, kar iščem, nekaj vsakodnevnega, drugič se soočim z dilemo ‘Ali je to sploh zame?’
  Malce opazujem, pomerim, pretehtam… a ne predolgo, da nisem zoprna. Trgovki in sebi 😉
  Vprašanje… ‘Kako zanimiv in širokega duha je kupec znamke in kakšno je njegovo življenjsko vodilo?’
  Kupec (vsake) znamke si mora v prvi vrsti vstopiti, nato želeti, izbrati, pomeriti, zadovoljen oditi 😉
  Predvsem pa si upati biti svoj. Tudi pri izbiri oblačil.

 2. Vsak kupec je individualist in tako tudi njegov življenski moto.
  Res pa je,da se v določenih znamkah okarakteriziramo.
  Znamka gor ali dol…čeprav tudi sama rada posegam po Pepe Jeans- u, saj ustreza mojemu ” duhu ”
  Moram še dodat,da poleg njihove plemenite dobrodelnso zaposleni izreno prijatni,ustrežljivi in predvsem iznajdljivi .
  Pri zadnjem nakupu…po tem,ko sem tam pozabila plačilno kartico…so me poiskali na družbenem omrežju in me o tem prijazno obvestili 😊

 3. Vsak kupec je individualist in tako tudi njegov življenski moto.
  Res pa je,da se v določenih znamkah okarakteriziramo.
  Znamka gor ali dol…čeprav tudi sama rada posegam po Pepe Jeans- u, saj ustreza mojemu ” duhu ”
  Moram še dodat,da poleg njihove plemenite dobrodelnosti so zaposleni izredno prijatni,ustrežljivi in predvsem iznajdljivi .
  Pri zadnjem nakupu…po tem,ko sem tam pozabila plačilno kartico…so me poiskali na družbenem omrežju in me o tem prijazno obvestili 😊

 4. Moje življensko vodilo je; predaj se vetru…
  In ko sem enkrat oblečena v Pepe Jeans, se ne rabim več gledati v ogledala, kako kaj zgleda… I just go with a flow 😉

 5. Takšen, ki se ne more učakati sobote in pirhe pobarva že v petek in si misli: “You don’t get the same moment twice in life.” 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI