foto: Rene Gomolj
foto: Rene Gomolj

V mojem mestu smo imeli že veliko krasnih trgovin, ob katerih si vzdihoval pred izložbo, delal varčevalne načrte za sanjski kos in upal, da boš nekoč v njihovih oblačilih od glave do pet. V tem času se je mnogo teh vrat že zaprlo, a Marella ostaja že mnogo let vse do danes.
Spominjam se, kako sem si prvo bundo-plašč ogledovala v njihovem outletu in cena je presegala sposobnosti moje denarnice. Ker pa me je zima stiskala do konca in so bili tako prijazni, da sem jo odplačala z obroki, me po vseh petih letih greje prav tako doživeto, kot prve spoznavne dni. Od takrat zime brez dolgega ‘pokrivala’ ne preživim.

foto: Rene Gomolj
foto: Rene Gomolj

Vsake toliko sem kupila kak kos, ki je zaokrožil mojo omaro z najpotrebnejšimi stvarmi. Prehodni temno modri plašč, ki je zame tako krasen, kot bi imela na sebi le obleko, športno krilo, ki ga kombiniram na belo srajco ali mu dodam le preprosto majico ali me na Marello spominja tista preprost beli zgornji del, ki nosi zvezeno deklico zaradi katere ženske sprašujejo: ‘Kje pa si kupila to?’

foto: Rene Gomolj
foto: Rene Gomolj

Pri čevljih se pozdravljamo ravno zato, ker so poletni v številki 36 ravno dovolj majhni, da ustrezajo še manjšemu stopalu. Torbice, rute in drugi dodatki so brez primere.  Še najbolj zahtevnim prijateljicam kot je Tina tam kupim kos, ki ga bo takoj požegnala in z veseljem nosila.

foto: Rene Gomolj
foto: Rene Gomolj

Zame so prodajalke ključnega pomena. Tam se počutim odlično in nikogar ne gledajo zviška. Vsaka ženska je zanje dama, ki jo bodo z veseljem postregle. Cene, ki se na prvi pogled za marsikoga zdijo vrtoglave ponujajo kose, ki vam bodo služile še mnogo let. Meni ni žal za noben kos, saj sem ga izbrala preudarno, je pa nekaj kosov iz cenejših trgovin, ki sem jih po nekaj preizkušanj doma vrgla v kot omare, denar pa zapravila po nepotrebnem.

RG3_2386

Odkar je trgovino prevzela prijazna in za modo občutljiva Maja. Prav nikoli ni problem, ko imam zaradi zavoda potrebo po izposoji obleke le za nekaj ur. V predsedniški palači in v parlamentu sem bila seveda v Marelli. Ponosna, elegantna, damska, predvsem pa sem so bila oblačila del mene. Slednje je še kako pomembno. Na tej sliki se vidi prav to. Tako je Marella velika podpornica našemu zavodu. Vsak pomaga po svoje in zaradi njih smo prepoznavni nekoliko drugače. Urejenost mora biti del tudi neprofitnim dejavnostim.

foto: Rene Gomolj
foto: Rene Gomolj

Ker si v Marellini trgovini želijo, da bi bile čudovite ženske prav vse, vam podarjajo ogrlico, ki je podobna tej na spodnji fotografiji. Te so namreč že pošle, vendar vam ponujajo drugo v podobnem cenovnem razredu.
* všečkaj njihovo stran tukaj, da boš na tekočem z vsemi novostmi in akcijami, ter
* napiši kakšna je Marellina ženska v komentarje pod prispevek
vse to do sobote (12h)
* če si na instagramu deli to fotografijo z oznako #marellamaribor

foto: Rene Gomolj
foto: Rene Gomolj

Jaz pa držim pesti, da dobiš to posebno ogrlico prav Ti!

 

info:
Marella-Maribor, Slovenska ulica 4, 2000 Maribor, 02-228-24-27
del. čas: pon.-pet.: 10-18h, sob.:10.30-13
FB: https://www.facebook.com/pages/Marella-Maribor/565018876928559?fref=ts

31 komentarjev na prispevek “Za vse ženske, ena sama – Marella”

 1. kakšna je zame Marella ženska? združuje vse tisto, kar mora imeti dober stil: sposobnost mešanja različnih kosov po high-low principu (boyfriend kavbojke s svileno bluzo, bleščice z vojaškim vzorcem ipd.); brezhibno urejenost ob hkratni navidezni nonšalanci; kvaliteto in dobre materiale; modni videz ob tem, da kosi trajajo leta, ne da bi bili videti ‘out’.

  ps. mariborska Marella ima definitivno lepši nakit in več nakita, kot ga najdem v Marella trgovinah v Ljubljani. E2RD in Marella kosi nakita, ki sem jih v dar dobila od tebe, Petra, so med mojimi najljubšimi kosi in vsekakor žanjejo pohvale tudi od drugih.

 2. Marellina ženska je vse tisto, kar jaz nisem, pa bi želela bit. Je pogumna, močna, a še vedno najde žensko v sebi in je ženstvena, elegantna.

 3. Marellina ženska?! Je ženska s prefinjeno eleganco, s ponosno držo, ki zna nositi vsak kos teh oblačil. Oblačila ji dajo ženstvenost, eleganco, sexipilnost, ki je opazna v očeh…Je ženska, ki da nekaj nase in drugim.

 4. Marellina ženska ni samo ena, ampak je to lahko vsaka ženska, ki najde sebe, ki se zave svoje unikatnosti in jo ceni, oblačila Marella pa so samo pika na i, ko to lahko pokaže (vsaka na svoj način). 🙂

 5. Marelina ženska je ženstvena, graciozna in elegantna ter hkrati asertivna in samozavestna. Izvirno zna kombinirati klasično eleganco s svežino modernih in posebnih kosov, kar pritegne ogromno pogledov z ulice, nakupovalnega centra ali bližnjega parka, kamor z veseljem zaide, ko rabi 5 minut zase.

 6. Čeprav sem trenutno predvsem mama, prevečkrat “žrtev” udobne trenirke, bi si vse pogosteje želela biti vsaj malo šik & uglajela, elegantna, preprosto Marella.

 7. Marelina ženska si ti Petra… vedno elegantna, močna ženska, z izjemnim okusom za estetiko. Jaz pa si to šele prizadevam postati :-). Ob prvem obisku Maribora se moram oglasiti v tej trgovini!!!

 8. Krasno zapisano! Morda Marella ni ravno “lokalno pridelana”, je pa vsekakor “trajnostno naravnana”. Vsekakor se me je dotaknilo in bom imela v mislih pri naslednjem pohajanju po trgovinah.

  Prebrala sem tudi komentarje in zdaj bi se gotovo ponavljala, saj lahko prikimam vsakemu komentarju. Če povzamem, Marellina ženska je preprosto lepa!

  Držim pesti za žreb!!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI