foto: Doris Markač

5. koncert po vrsti (ne  četrti, kot sem govorila vse do obiska na domačem radiju) sem rojevala z večjimi mukami, kot vse tri otroke. Iz finačno nezahtevnih projektov, smo skočili čez deročo reko, ampak kjer je želja, so tudi realizacije in kjer se vrata odškrnejo le za pičico, se na drugi strano odprejo na stežaj.
Tabuji so prepleteni z vsemi nami bolj, kot se na prvi hip zdi in ideja, da preselimo dogajanje na plano se je porodilo nekega večera na kraju zločina, ko smo tam uživali po projekciji enega od premiernih filmov. Že tedne pred dogodkom sem kričala, da je to poslednji koncert. Prepričevala, predvsem pa mirila svoje živce, da norim poslednjič. Po tem pa na koncertu samem, ko sem gledala zadovoljne starše, plesoče prijatelje in nasmejane podpornike le pomislila, da bi se lahko prihodnje leto spet srečali.
Dejstvo, da smo koncert podarili vsem nam in mestu prav tako, ponudili še dobro stari srečelov, nas je povezal vse skupaj. Vse dobljene srečke smo prodali še pred samim osrednjim delom. Podelili nagrado Srce navdiha enemu od staršev in drugo srce za nekoga, ki v naši okolici dela veliko dobrega. Tako sta letos prejela nagrado Meri Puškar, ki jo vsi poznamo kot zelo odprto in ponosno mamo deklice Lare in Marko Herlič, ki je tisti zunanji podpornik našega zavoda in stric ljubkega Anžeta, ki nikoli ne reče ‘ne’.

foto: Doris Markač

Samo na naših druženjih omogočamo, da si pripnete dodatne kromosome in ste ljubeči. Zaplešete lahko z našimi prijatelji na vozičku in greste domov radostni, kot še nikoli. Življenje je eno samo in še kako dragoceno.
Iskrena hvala Maribox ekipi (Jagoda, Duška, Stipe), Mitji Špesu, Mediaspeed posameznikom, z  Natalijo Cvetko na čelu in Jelka Roškar, Imagine in ključna sponzorja dogoka MIKRO+POLO z Markom Podgornikom v osrčju podjetja, Porsche Maribor, domač sedež zavarovalnice Adriatic Slovenika, s preprostim direktorjem Davidom Perkom vred.  Brez vas, našega zabave posebnega druženja ne bi bilo. Morda bom snedla zarečen kruh in se vidimo ob domači rock glasbi tudi prihodnje leto. Naj ostane življenje še naprej polno presenečenj.

Zabavni foto album Vsi imamo posebne potrebe.
Uradni album Zavoda 13.

foto: Doris Markač

1 thought on “Zabava s posebnimi potrebami”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI PRISPEVKI